TOŠE PROESKI JE IZGOVORIO REČENICU PRED SMRT KOJA ĆE VAM ODZVANJATI U UŠIMA CEO DAN: Danas bi napunio 41 godinu!
Foto: Profimedia

tuga

TOŠE PROESKI JE IZGOVORIO REČENICU PRED SMRT KOJA ĆE VAM ODZVANJATI U UŠIMA CEO DAN: Danas bi napunio 41 godinu!

Neki od njegovih najvećih hitova su: “Čija si”, “Ledena”, “Ko ti to grize obraze”, “Igra bez granica”, “Srce nije kamen”, “Volim osmijeh tvoj” i mnogi drugi

Objavljeno:

Makedonski pevač Toše Proeski na današnji dan, 25. januara napunio bi 41 godinu da 16. oktobra 2007. godine nije poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Iako je prošlo 15 godina od njegove pogibije, neprežaljeni pevač anđeoskog glasa i veliki humanista još uvek živi kroz svoje pesme i dobra dela koja nam je ostavio da ih sačuvamo od zaborava.

Detalji o životu čoveka anđeoskog glasa i osmeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a mnogi pamte njegovu čuvenu rečenicu koju je rekao neposredno pred smrt.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/HitRecordsOfficial

– Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome – rekao je jednom prilikom Toše.

Neki od njegovih najvećih hitova su: “Čija si”, “Ledena”, “Ko ti to grize obraze”, “Igra bez granica”, “Srce nije kamen”, “Volim osmijeh tvoj” i mnogi drugi.

Podsetimo, nesreća u kojoj je poginuo pevač dogodila se na autoputu prema Zagebu, a sa njim je tada u automobili bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović koja se nakon nesreće potpuno povukla iz javnosti.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.