IZNENADNA OBJAVA SRĐANA ĐOKOVIĆA! Dijana ZATEČENA, sve joj rekao u DVE REČI!
Foto: Uroš Arsić

au!

IZNENADNA OBJAVA SRĐANA ĐOKOVIĆA! Dijana ZATEČENA, sve joj rekao u DVE REČI!

Ovu njegovu stranu do sada niko nije video!

Objavljeno: 10:55h

Dok se bura oko Australijan opena polaka smiruje i Novak Đoković puni baterije za naredne izazove, u prvom planu danas je nešto sasvim drugo. Naime, prelep povod za slavlje i smeh u domu slavnog tenisera konačno je tu.

Rođendan Dijane Đoković ove godine dočekan je sa puno nade i vere u nove pobede i bolje dane. Majka najboljeg tenisera sveta danas proslavlja 58. rođendan a čestitke stižu sa svih strana sveta.

1 / 8 Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Jedna više nego posebna osvanula je na Instagram profilu njenog supruga Srđana koji je možda po prvi put pokazao svoju emotivnu stranu.

"Srećan rođendan, najboljoj mami", napisao je Srđan uz fotografiju voljene supruge i sina i pokazao koliko je Dijana zaslužna za sve što Nole jeste.

Verujemo da je Dijanu ovo jako ganulo, pa je pustila i po koju suzu radosnicu.

Podsetimo, engleski novinar Pirs Morgan rugao se porodici najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića na društvenim mrežama.

On je citirao reči Novakove majke kako je njen sin trpeo torturu, a onda je imao sraman komentar!

Novak Djoković
foto: AP

- Jadnik. Skoro da zvuči gore neko vakcina koja traje dve sekunde, rugao se engleski novinar Novakovoj majci.

Iako je Đoković dobio Australiju na sudu i dalje je neizvesno da li će imati priliku da brani titulu u Melburnu.

Prema zakonu o imigraciji Australije, ministar ima ovlašćenja i diskreciono pravo da ukine vizu iz bilo kog razloga.

Podsetimo,najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću kao posledica deportacije iz Australije potvrđena je zabrana ulaska u zemlju na tri godine. Đoković je u nedelju morao da napusti Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, zbog čega tri godine neće moći da kroči na kontinent na kojem je imao najviše uspeha u karijeri.

Ono što je sigurno jeste da se do kraja prvog grend slema u sezoni neće oglašavati, što je potvrđeno iz njegovog tima.

U međuvremenu, stigla je informacija da će mu zbog deportacije biti zabranjen ulazak u Australiju na tri godine, što je potvrdila i ministarta unutrašnjih poslova Keren Endrjuz.

Novak Đoković
foto: Profimedia

To znači da, u slučaju da ne dođe do promene odluke što se ranije događalo, devetostruki šampion neće moći da se takmiči na Australijan openu sve do 2025. godine, ukoliko ne podnese žalbu koju će Australija prihvatiti, ili čelnici ne preinače odluku o trogodišnjoj zabrani.

"Ukidanje vize je potvrdio Federalni sud, tako da, kao rezultat toga, njemu će biti zabranjen ulaz u zemlju na tri godine", rekla je ministarka Endrjuz za australijske medije.

Trogodišnja zabrana može biti ukinuta, ali o tome se još ne razmatra.

"Zabrana može da se ukine u slučajevima kada se razlog za to dokaže, ali to nije nešto o čemu će se razmatrati danas ili sutra, već u budućnosti. Svako ko aplicira za ukidanje zabrane mora da prođe kroz isti proces, nije bitno da li je Novak Đoković ili neko drugi. Taj proces nije pravolinijski. Ovu sagu smo mogli da izbegnemo da je Novak Đoković bio vakcinisan", dodala je ministarka.

I premijer Skot Morison potvrdio je da postoji mogućnost da se vrati u Australiju.

"Ne želim ni na koji način da utičem na buduće odluke, ali postoji mogućnost da se Đokoviću dozvoli ulazak u Australiju pod određenim okolnostima", izjavio je prvi čovek Australije.

Dijana Đoković, Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/@srdjandjokovic

Bonus video:

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.