UMRO TAKMIČAR "NIKAD NIJE KASNO"! Obožavali smo njegov glas!
Foto: Pexels

šok!

UMRO TAKMIČAR "NIKAD NIJE KASNO"! Obožavali smo njegov glas!

Borio se do samog kraja ali nije izdržao!

Objavljeno: 18:11h

Pevač iz Skoplja i ovogodišnji takmičar šoua „Nikad nije kasno", Ibrahim Hajradinović Ibro, preminuo je u 60. godini, potvrdili su za „Grand onlajn" njegovi prijatelji. Oni su istakli i da se on godinu dana nakon operacije pankreasa borio kao lav. Ipak, na veliku žalost, nije izdržao.

- Borio se iz sve snage do kraja, ali na žalost nije izdržao - izjavili su za pomenute medije, pa dodali da će pevač na večni počinak biti ispraćen u utorak.

Podsećanja radi, Ibrahim je protekle nedelje nastupao u takmičenju gde je istakao da je zahvaljujući upravo poznatoj emisiji ponovo dobio volju za životom, kao i želju za pesmom.

Pravi borac

- Ibro je jedan od pobednika ovog serijala. Svaki njegov nastup definitivno pokazuje da je na pravom mestu i da je pravi borac - prokomentarisao je tom prilikom Saša Milošević Mare, dok je Sanja Vučić oduševljeno bila rekla da joj se dopada način na koji on doživljava takmičenje.

Ibrahim Hajradinović rođen je u Sjenici 1962. godine. Pevanjem je počeo da se bavi 1983, kada je učestvovao i pobedio na poznatom pevačkom takmičenju „Raspevana jesen". Kao nagradu dobio je da snimi pesmu, ali to nikada nije iskoristio.

Ibrahim Hajradinović

Pred njim je bila uspešna muzička karijera, ali su ga je očigledno poročan, buran život i velika ljubav prema novcu sputale da ostvari sve ono o čemu je u mladosti maštao.

- Nikad nisam bio dobar kockar, to je problem, a voleo sam kao stoka - priznao je Ibro svojevremeno, koji je tokom života zarađivao veliki novac, ali je znao za dan i da potroši sve.

Pre godinu dana imao je operaciju pankreasa zbog koje je smršao čak 40 kilograma, ali je zbog takmičenja dao obećanje da će se vratiti na staro. U drugom krugu pohvalio se da se ugojio četiri i da tu ne planira da se zaustavi.

Šaban Šaulić
foto: Dragan Kadić

Bio je razveden 10 godina i iza sebe je ostavio neutešne tri ćerke i unuku.

Često je isticao da je nastupao i družio se sa mnogim velikim zvezdama, a sa Ipčetom Ahmedovskim je čak i živeo. Pokojnog Šabana Šaulića takođe je dobro poznavao i jedno vreme i stanovao kod njega. Kako je ispričao nedavno za pomenuti portal, kralj narodne muzike mu je savetovao da prestane da se kocka, ali ga nije poslušao.

Umesto da idem kući...

- Stanovao sam kod njega. Bio je zlatan čovek, da sam slušao njega... Bila je urađena matrica, samo da provežbam kući, tu je bila pesma „Ceo grad je plakao za nama", „Ne daju mi da te volim"... Ja dođem u Slaviju, napijem se i prokockam svih 33.000 evra. Umesto da idem kući da vežbam, ja ponovo za Beč. Šaban mi je pričao: „Nemoj" - pričao je bio on.

Bonus video:

00:05

Espreso čestitke: Lena Čolak

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.