POSLE ŠOKANTNIH SLIKA PRETUČENE PEVAČICE Seka APELUJE: Prijavite onog ko vas zlostavlja... (VIDEO)
Foto: Printskin

pomozimo!

POSLE ŠOKANTNIH SLIKA PRETUČENE PEVAČICE Seka APELUJE: Prijavite onog ko vas zlostavlja... (VIDEO)

Pre nekoliko dana u javnost puštene su fotografije pretučene Seke Aleksić koja je uznemirila javnost što je i bila poenta
Objavljeno:

"Iskreno, nisam očekivala da će ljudi toliko komentarisati, naravno uz reči podrške, iznenađena sam bila i srećna što sam deo te kampanje.

Zašto?! Zato što smo proteklih godinu dana imali priliku da vidimo toliko nasilja u porodici, da toliko ima zlostavljanja žena da je to nešto neverovatno.

Iskreno da vam kažem ta cifra koja se vrti po medijima je zapanjujuća i zabrinjavajuća. Tako da fenomenalna stvar koju je Kurir pokrenuo jeste da podrška svim porodicama, ženama, deci."

foto: Printskin

Između ostalog, pored tih javnih ličnosti koje su podržale kampanju sam tu i ja i srećna sam zato što mogu svojim rečima i porukom koju upućujem tim ljudima da dam podršku i kažem da niko ne treba da trpi zlostavljanje, i da ne bude da su to samo žena i deca. Ima i muškaraca koji trpe zlostavljanje, to je možda manji broj ali eto treba napomenuti i to, dakle, ne fokusiramo se samo na žene i decu, već na ljude koji trpe u nekom smislu nasilje.

foto: Printskin

Ja sam deo te kampanje i eto srećna što kao javna ličnost mogu da uputim poruku tim ljudima i jednostavno da znaju da nisu nisu sami i ono što je njavažnije da poziv zaista jeste anoniman i da treba da pozovu i prijave onoga ko ih zlostavlja."

Bila je jasna Seka u svojoj poruci podrške svima onima koji su ugroženi.

Da bi sačuvali sebe, moramo prvenstveno druge da štitimo.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.