"VREME JE DA STAVIM SEBE NA PRVO MESTO"! Posle ćutnje o drami, Karleuša KONAČNO otkrila OSEĆANJA!
Foto: Damir Dervišagić

šok!

"VREME JE DA STAVIM SEBE NA PRVO MESTO"! Posle ćutnje o drami, Karleuša KONAČNO otkrila OSEĆANJA!

Zaključak je jasan!

Objavljeno:

Podignuta prašina oko situacije u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića se ne stišava, a u javnost se plasiraju nove priče i spekulacije.

Popularna pevačica se sprema za večerašnji nastup u Dubaiju, a bivši fudbaler je nedavno proslavljao rođendan bez članova svoje porodice.

Jelena se redovno oglašava na društvenoj mreži Instagram, a među snimcima i slikama iz inostranstva našla se i snažna poruka koja temeljno opisuje poziciju u kojoj se našla.

Jelena Karleuša
foto: instagram/karleusastar

- Vreme je da stavim sebe na prvo mesto, sa dubokim uverenjem da to zaslužujem! Zar nije iscrpljujuće usmeravati svoje postupke i namere prema očekivanjima drugih ljudi? Zar nije iscrpljujuće stavljati druge na prvo mesto dok ti patiš, samo da bi ih zadovoljio i pokazao im da ti je stalo? Činiti ono što te ispunjava ne znači da imaš nedostatak ljubavi za druge ljude. To, jednostavno, znači da jednakom jačinom voliš i sebe. Nauči da investiraš u sebe i teraj se da činiš ono što te ispunjava i čini srećnim - piše na Insta storiju koji je objavila JK, a zaključak se posebno ističe:

- Zapamti da si važan isto onoliko koliko i ljudi koje voliš.

1 / 7 Foto: Prinstcreen/Prva tv

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.