MUŠKARAC SA ESTRADE OTRKIO DETALJE SA POČETAKA JELENE KARLEUŠE: Evo kako je pevačica zaradila prvi bakšiš!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/Telegraf

otvorio dušu

MUŠKARAC SA ESTRADE OTRKIO DETALJE SA POČETAKA JELENE KARLEUŠE: Evo kako je pevačica zaradila prvi bakšiš!

Jašar je bio veliki prijatelj sa njenom majkom, Divnom

Objavljeno:

Pevač Jašar Ahmedovski govorio je kako je predhodna godina i njemu donela lepe, ali i loše trenutke i da se nada da će se situacija sa pandemijom što pre rešiti.

Jašar Ahmedovski, Ipče Ahmedovski
foto: Printscreen

Jelena Karleuša je jednom prilikom spomenula kako je upravo od njega dobila svoj prvi bakšiš, a pevač je ovom prilikom objasnio o čemu je reč.

– Meni je jako drago što je ona to rekla, ja ne volim da pričam o tim stvarima zaista. Eto, pošto je ona sama to rekla, drago mi je da se setila tog trenutka i tog događaja. Ja sam sa njenom majkom bio zaista dobar drug i prijatelj, družili smo se svaki dan kad sam slobodan i nisam na turneji. Ona je radila u “Radio Beogradu”, bili sm jako dobri prijatelji. Odlazio sam kod njih kući, ona je tada bila mala, imala je 10-12 godina otprilike. Išla je tada u muzičku školu i svirala mi je jednu moju pesmu koja je u to vreme bila hit “Jagnje moje malo”. Svirala je foršpil i eto, ja sam joj da kupi čokoladicu – rekao je pevač.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, mediji navode da nasilje koje se dogodilo za Božić, kada je navodno Duško ošamario svoju suprugu Jelenu, uzdrmalo je javnost, koja je budno pratila svaki korak poznatog para.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.