"MA KAKAV TATA, SOFIJA LAŽE DA JE TRUDNA": Ivan ne priznaje da postoji mogućnost da dobije dete sa misicom!
Foto: Kurir televizija

HAOS!

"MA KAKAV TATA, SOFIJA LAŽE DA JE TRUDNA": Ivan ne priznaje da postoji mogućnost da dobije dete sa misicom!

Odnosi u "Baru" sve zamšeniji i turbulentniji!

Objavljeno:

Informacija da je Sofija Una Manić zatrudnela u rijalitiju "Bar" odjeknula je kao bomba, a sada se na tu temu, za Kurir, oglasio i budući tata Ivan Nešković koji je svojom izjavom šokirao mnoge.

On je pokušao da se opere od odnosa sa Manićevom. Bez trunke empatije, kao iz topa, Nešković je rekao da Una nije trudna, da je slagala i da je to njena karta za duži opstanak u rijalitiju.

Ovaj, u najmanju ruku, neljudski komentar Ivana iznenadio je mnoge, jer su gledaoci biliu u prilici da vide kako Ivan svako veče leže u krevet pored misice.

Sofija Una, Ivan
foto: Kurir televizija

- Kakav tata, to je verovatno neka igra, da bi se što duže opstalo u rijalitiju. Mi nismo imali seksualne odnose, to o čemu vi pričate... to je bila simulacija samo, to može lako da se napravi. Nema šanse da sam ja otac tog deteta, ja iskreno ne verujem ni da je trudna.

02:20

Misica očajna zbog rijaliti trudnoće, otkrila koje će NEOBIČNO IME dati detetu

- Mi smo sada u korektnim odnosima, to je to od nas što se tiče rijalitija, ali to ne znači da napolju nećemo normalno komnunicirati. I njoj sam rekao da mi više nećemo biti u emotivnoj vcezi jer meni osobe poput nje ne odgovaraju. Mislim da je dvolična, ne sviđa mi se to što je i menbe pljuvala kod gostijhu bez razloga.

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Bonus video:

02:20

Misica očajna zbog rijaliti trudnoće, otkrila koje će NEOBIČNO IME dati detetu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.