ROĐENA SESTRA GA JURILA NOŽEM: Ognjen Amidžić ispričao ŠOK detalje! (FOTO)
Ognjen Amidžić, Foto: Nikola Anđić

jel moguće?

ROĐENA SESTRA GA JURILA NOŽEM: Ognjen Amidžić ispričao ŠOK detalje! (FOTO)

Danas su u odličnim odnosima

Objavljeno:

Svi znaju gotovo sve o poslovnom, ali i privatnom životu voditelja Ognjena Amidžića, koji je javna ličnost godinama unazad. Ipak, malo ljudi zna da Ognjen u porodici ima i veoma talentovanu sestru, koja se ne bavi javnim poslom.

1 / 4 Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ognjenova dve godine mlađa sestra Maja je magistar engleskog jezika, a kako kaže Ognjen - tečno priča britanski. Jednom prilikom, upravo zbog ovoga on se hvalio na društvenim mrežama.

- Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski - objavio je on na Tviteru pre par godina, a sestra mu je uzvratila srcem.

Ognjen je priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio kako su oduvek funkcionisali.

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - pričao je on za Glossy jednom prilkom, pa nastavio:

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada voditelj.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.