JEDINI DOKAZ LJUBAVI KOJI IMA SA ZGODNOM BRINETOM: Ovo je PRVA žena Amidžića o čijoj se EKSCENTRIČNOSTI pričalo!
Foto: © ATA Images

FOTO!

JEDINI DOKAZ LJUBAVI KOJI IMA SA ZGODNOM BRINETOM: Ovo je PRVA žena Amidžića o čijoj se EKSCENTRIČNOSTI pričalo!

Retka fotka koju do sada niste videli

Objavljeno:

Prva žena Ognjena Amidžića, Milica Marković, bila je u vreme početka njihove ljubavi njegova koleginica sa "Pink" televizije.

U televizijskoj kući u kojoj i danas radi Ognjen Amidžić upoznao je svoju prvu suprugu. Ona iz informativne, a on iz zabavne redakcije, već tada su posedovali razlike u interesovanju i karakteru, ali kada se rodi hemija, najlakše je poverovati u onu staru "suprotnosti se privlače".

Prva žena Ognjena Amidžića sa njim je pred oltar stala 2006. godine i pred Bogom mu izgovorila sudbonosno "da" u manastiru Kaona kod Šapca. Nekoliko dana nakon toga par je priredio i veliku proslavu u jednom beogradskom restoranu.

Od tog dana sačuvana je jedna fotografija, a o ekscentričnom izgledu mladenaca, koji je tada oduševio javnost, priča se i danas.

Ognjen Amidžić
foto: Story arhiva/Luka Šarac

Međutim, baš kao što i sa venčanja nema mnogo fotografija, nema ih ni iz privatnog života, jer je prva žena Ognjena Amidžića želela da njihovu bračnu intimu sačuva samo za sebe.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - rekla je Milica, koja je na brak sa voditeljem stavila tačku posle četiri godine, uz javno saopštenje da se ljubav ugasila, ali da će njih uvek vezivati iskreno prijateljstvo.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.