OVO JE MUŽ LENE KOVAČEVIĆ! U PITANJU JE MISTERIOZNI BIZNISMEN: Javno pojavljivanje izbegava u ŠIROKOM LUKU!
Lena Kovačević, Foto: Dragan Kadić

NISTE ZNALI

OVO JE MUŽ LENE KOVAČEVIĆ! U PITANJU JE MISTERIOZNI BIZNISMEN: Javno pojavljivanje izbegava u ŠIROKOM LUKU!

Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna.

Objavljeno: 13:53h
  • 80

Lena Kovačević važi za jednu od naših najlepših i najskromnijih pevačica, pa ipak, kako je odabrala da se bavi javnim poslom, ona je neretko prisutna u javnosti. Nešto je drugačija situacija sa njenim suprugom Veljkom, koga u javnosti gotovo niste imali priliku da vidite.

Veljko Brčin
foto: Damir Dervišagić

Iako su godinama u skladnom braku i imaju dva sina, Veljko se sa Lenom ne pojavljuje na događajima i bira da javnosti ostane nepoznat. Lena pak njegovu odluku poštuje i kako je jednom prilikom navela, za njega ima potpuno razumevanje:

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna.

1 / 4 Foto: Irina Duplevskaja

Veljko, sa kojim Lena ima dva sina Vuka i Teodora, po struci je farmaceut, a danas je uspešan biznismen.

Za vezu ćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno pre njihovog venčanja.

Mnogi su se pre toga pitali ko je uspeo da osvojio Lenu, koja važi za jednu od najlepših naših pevačica. Nijedna ljubav, na kraju, ne može da se sakrije, pa tako ni Lenina i Veljkova ljubav nije mogla da dugo da ostane tajna.

Bonus video:

Espreso Modna Policija: Nada Macura
06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media