ODŠKRINULA VRATA INTIME: Pevačica Lena Kovač ISPRIČALA detalje iz privatnog života koje nismo znali!
Lena Kovačević, Foto: Dragan Kadić

iskrena

ODŠKRINULA VRATA INTIME: Pevačica Lena Kovač ISPRIČALA detalje iz privatnog života koje nismo znali!

Lena Kovačević retko govori o privatnosti, a sad otkrila detalje!

Objavljeno: 07:34h

Džez pevačica Lena Kovačević priznaje da je srećna žena jer ima supruga i sinove koji joj daju vetar u leđa i razumeju njen posao.

Lena Kovačević
foto: MAGIC RECORDS

Iako se retko u javnosti pojavljuje sa suprugom Veljkom Brčinom i sinovima Vukom i Teodorom, lepa umetnica priznaje da su oni njeni najveći pokretači u životu i daju joj snagu kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Zbog njih kaže da može sa ponosom reći da je srećna žena.

- Zahvalna sam na mojoj porodici. Tako je bilo i kad sam bila devojka i danas kad imam svoju porodicu, ona je centar svega za mene - kaže Lena Kovačević.

S obzirom na to da su retki momenti kada njen suprug i ona zajedno prisustvuju nekom gradskom događaju, Lena priznaje da od njega uvek ima veliku podršku u poslu i da joj to mnogo znači.

- Oboje volimo umetnost i delimo veliku strast prema muzici. On je veliki ljubitelj akustike i najviše voli naše pesme da čuje uzivo. Veliku energiju daje činjenica da sam uvek imala svoj prostor unutar ljubavi i unutrašnji svet koji razume. Za ljude koji se bave našim poslom to je ogromna podrška - ističe Lena.

Lena važi za jednu od naših najlepših dama sa javne scene, ali priznaje da retko kada može kompliment da prihvati sa osmehom.

- Iskreno nikada mi to nije bilo u fokusu. Zahvalna sam na komplimentima i nisam neko ko ih prihvata bez osećaja stida. Prosto sam tako satkana. Ne umem da prihvatam komplimente sa onim velikim "hvala" osmehom - iskrena je ona.

Lena Kovačević
foto: ATA IMAGES

Dugo godina je živeli u Holandiji, ali joj se dešavalo da "pati" za Beogradom.

- Nostalgija me je tresla definitivno. Maštala sam o tome da Beograd bude moja baza. Tu je moja porodica, ljudi koje volim, oni kojih više nema sa nama, a ulice Beograda me podsećaju na njih - naglasila je ona.

Bonus video:

00:08

TEODORI DŽEHVEROVIĆ FAN SE PRIŠUNJAO S LEĐA: Popeo se na binu, a onda pevačici uradio OVO! Evo kako je reagovala! (VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.