OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU JELENE ĐOKOVIĆ I DEVOJKE NOVAKOVOG BRATA!
Foto: Profimedia, © ATA Images

otkriveno

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU JELENE ĐOKOVIĆ I DEVOJKE NOVAKOVOG BRATA!

Ipak, ostaje misterija zvana Instagram i pitanje zbog čega joj Jelena nije uzvratila praćenje.

Objavljeno: 09:18h

U porodicu Đoković stigla je „prinova“. Nije beba, već jedna zgodna mlada dama po imenu Saška Veselinov. Đorđe, Novakov najmlađi brat, već neko vreme je u vezi sa atraktivnom manekenkom, voditeljkom i influenserkom, koju je nedavno upoznao sa roditeljima. Vole se, uživaju u ljubavi, a izvori kažu da su Novu godinu dočekali u Marbelji, gde su u isto vreme bili i Novak, njegova supruga Jelena i deca, kao i brat Marko.

Kada su Srđan i Dijana u Beogradu organizovali proteste povodom aktuelnih dešavanja u Australiji, Saška je bila u prvim redovima i pružala punu podršku prvom reketu sveta. Sa njegovim roditeljima i braćom očigledno je u odličnim odnosima. A gde je Jelena u toj priči, pitaju se svi. U stvari, bolje je pitanje u kakvom su uopšte odnosu njih dve.

Novak Đoković
foto: © ATA Images

Interesantno je da Saška prati Jelenu na Instagramu, ali ‒ praćenje joj nije uzvraćeno. Možda Noletova supruga nema mnogo vremena da se bavi društvenim mrežama, osim kada je reč o poslu i Fondaciji, pomislio bi neko. Međutim, Jelena prati Letisiju, Markovu devojku, kao i ona nju.

Ako je Saška bila u Marbelji, verovatno su se lepo družile. Ipak, ostaje misterija zvana Instagram i pitanje zbog čega joj Jelena nije uzvratila praćenje. Ili joj, jednostavno, virtuelna prijateljstva ne znače koliko ona stvarna?

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Bonus video:

00:28

Novakov tim pri povratku iz Australije: Snimak iz aviona kojim se Đoković vraća nakon deportovanja iz Melburna!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.