"DOĐEM KUĆI, A U FRIŽIDERU NIŠTA!" Vesna Dedić otkrila koliko joj je ŽIVOT bio TEŽAK: Ovo niste znali do SAD!
Vesna, Foto: KURIR TELEVIZIJA

POTRESNO

"DOĐEM KUĆI, A U FRIŽIDERU NIŠTA!" Vesna Dedić otkrila koliko joj je ŽIVOT bio TEŽAK: Ovo niste znali do SAD!

Vesna se ovom prilikom pristeila teških godina po Srbe

Objavljeno:

Gošća emisije "Realna priča" na televiziji Kurir bila je novinarka i spisateljica Vesna Dedić. Isidora Lukić je u “Realnoj priči” pokušala da sazna životne tajne, drame, srećne momente, poznate srpske voditeljke i spisateljice.

Vesna Dedić je u emisiji "Realna priča" govorila o svojim knjigama, novinarstvu, ali i prijateljima i privatnom životu.

1 / 3 Foto: KURIR TELEVIZIJA

- Bila je 1992. godina. Tada sam radila na Radio televiziji Srbije. Prazne su bile prodavnice, nije bilo ničega. Ni u restoranu RTS-a nije bilo ničega - počela se Vesna Dedić svoju ispovest u emisiji "Realna priča", na Kurir televiziji.

- Dođem kući uveče, glada, a nemam ništa u frižideru. Ništa! Trebalo je da se vidim sa jednim dečkom tada, koji je bio divan i koji je živeo sa svojim roditeljima. I on treba da dođe kod mene da se vidimo. A ja moram da izgovorim rečenicu: "Molim te ponesi mi nešto da jedem!"- rekla je Dedićeva u emisiji "Realna priča".

Vesna je na kraju priznala da zbog ponosa tu rečenicu nije izgovorila. I da ga je 15 puta zvala da mu kaže da ga voli.

Vesna Dedić
foto: KURIR TELEVIZIJA

Podsetimo, Vesna je rođena u Osijeku 25. decembra 1967. godine. Završila je gimnaziju u Podgorici, a diplomirala opštu književnost i teoriju književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Vesna je prvi posao dobila sa trinaest godina u Radio Titogradu, gde je vodila dečju emisiju „Suncokrili”. Jedan od novinara koji su je „obučavali” bio je i Budislav Kralj. Potom je radila u dnevnom listu „Pobjeda”, a zatim, u nekoliko radio-stanica, između ostalih i u Studiju B, Televiziji Politika i RTS-u.

Godine 1991. je na televiziji Beograd radila kao urednik i voditelj Jutarnjeg programa koji je vodila subotom sa Banetom Vukašinovićem.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:54

Vesna Dedić nikad iskrenija progovorila o teškim trenucima u životu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.