DALILA SUZE RONI, OVOME SE NIJE NADALA: Sinoć nije znala na KOJU ĆE STRANU, a sada je tek u ČUDU!
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

DALILA SUZE RONI, OVOME SE NIJE NADALA: Sinoć nije znala na KOJU ĆE STRANU, a sada je tek u ČUDU!

Bila je brutalno isprena prema njoj!

Objavljeno:
  • 5

U toku su "Nominacje", a zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić.

-Šta god da se desilo sinoć, Dalila i ja porazgovaramo, imam razumevanje za sve što joj se dešava. Taj sinoćni grč sam gledala kod Dejana dva meseca. Da govorim da je Dalila najbolji čovek, nije, valovit je naš odnos, svađale sm se i spuštale loptu. Dalila zna da pokaže svoju najlošiju stranu, kao i svi... Sinoć sam razgovarala sa njom i razumem je u svemu što se dešava i da ne zna na koju će stranu i kako sa njim da razgovara. Sinoć sam prvi put videla da ne zna na koju će stranu, obojica je vuku, nije znala koga da sluša i gleda... Htela sam da je ozučem iz svega toga. meni je u ovom trenutku Dalile Dragojević jako žao, verujem sa čim se bori i o čemu razimšlja. Više puta mi je ponovila da ne želi da bude ni sa kim i neka uzme neko vreme da dođe sebi. Ona z želje da čini Dejanu dobro, čini mu loše, tu sreće nema - pričala je Sandra.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Što se tiče Filipa imamo bolji odnos nego prošle godine. Drago mi je što je govorio onako kako jeste, zna on da smulja, ali kaže istinu. Poslednje vreme opet okoliša i petlja, pa se nasmeje. Trudim se da ga ne diram, vidim da ni on ije najbolje. Mislim da u ovim momentma je Dalila potrebno da bude sa nekim, poslaću Filipa - nastavila je ona.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević
00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media