BIVŠA ZADRUGARKA UDARILA KOLIMA POLICAJCA!
Foto: Instagram

DA LI JE MOGUĆE?

BIVŠA ZADRUGARKA UDARILA KOLIMA POLICAJCA!

Za sekund izbegla tragediju!

Objavljeno: 19:43h

Bivša rijaliti učesnica druge sezone "Zadruge", Nataša Moskva, tokom učešća je zainteresovala javnost, svojom prošlošću, a potom i ljubavnim odnosom sa Lazarom Jeremićem, a onda i bratom Lune Đogani, Adamom Đoganijem.

Međutim, kako ni u rijalitiju nije bila mirna, sada i u spoljnom svetu živi život punim plućima, što ju je dovelo do zamalo tragične situacije.

Ona se oglasila za portal Srbija Danas, te otkrila da je nedavno imala jako neprijatnu situaciju.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube

Kako je navela, zbog nepažnje, gledajući u telefon dok je upravljala vozilom, udarila je policajca na graničnom prelazu, ali na sreću, niko nije povređen:

- Vraćajući se iz Srbije na graničnom prelazu "Bajakovo", malo sam se zagledala u mobilni i punim gasom uletela sam na kućice one gde pregledavaju pasoše, znaci policajac (na Hrvatskoj granici) se stvorio ni od kuda!

- Odjednom izleteo!! Zakačila sam ga naglo autom! Stala u šoku! Ne znam, znači, je l' mi bilo više neugodno ili strah! Gospodin policajac je iskreno vrištao na mene i pitao me je l' sam ćorava! Ja iz šoka još rekla: "kako to hodate?" Naravno, stavio me sa strane, alkotest, pretres auta, sve! Bila sam naravno negativna, trezna! Izvinjavala sam mu se milion puta, iako znam da mu nisam bila baš simpatična! Pustio me je da idem kući, nakon par sati i zamolio me da pregledam vid - ispričala je.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.