POREDILI SU JE SA KARLEUŠOM, 2 PUTA JE POKUŠALA DA SE UBIJE: Evo kako sada izgleda KONTROVERZNA PEVAČICA!
Dunja Ilić, Foto: Youtube printscreen/Aleksandar Kerekes Keky

AUUUU!

POREDILI SU JE SA KARLEUŠOM, 2 PUTA JE POKUŠALA DA SE UBIJE: Evo kako sada izgleda KONTROVERZNA PEVAČICA!

Promenila je i profesiju!

Objavljeno:

Pevačica Dunja Ilić, koja je iznenadila javnost kad je postala tarot tumač, pričala je javno o svojoj borbi sa opijatima, ali i bankrotu koji je doživela i preseljenju iz Srbije. Nekada su je poredili zbog skandaloznih pesmama i stajlinga sa pop divnom Jelenom Karleušom.

- Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji - započela je Ilićeva na svom Instagram profilu svojevremeno.

1 / 5 Foto: Youtube printscreen/dunjailic

- Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju - dodala je Dunja, u želji da objasni šta joj se dešava.

- Eto, molim sve poznanike itd da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro - navela je ona tada.

Bivša pevačica kasnije se pohvalila kako od čitanja tarot karti zarađuje 1.000 evra mesečno.

- Može, meni je potrebno oko 1.000 evra mesečno za život, ja to od tarota nekako zaradim - odgovorila je Dunja na Instagramu.

Podsetimo, ona je jednom prilikom pričala i da je prošla kroz turbulentan period, da je dva puta pokušala samoubistvo, kao i da je bila zavisna od alkohola.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.