SANJA VUČIĆ SE*SUALNO UZNEMIRAVANA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

SANJA VUČIĆ SE*SUALNO UZNEMIRAVANA!

Podsećamo, Milica je jasno stavila do znanja da takve stvari ne smeju da se dešavaju i da bi ponovo, ukoliko bi se našla u takvoj situaciji, učinila isto

Objavljeno:

Milica Pavlović našla se u žiži javnosti kada se internetom proširio snimak na kom se vidi kako ona tokom nastupa otima dečku iz publike telefon i baca ga.

Kako se na kraju ispostavilo da je to učinila jer je on pokušavao da joj stavi telefon ispod suknje i snima je, što je i pevačica sama potvrdila, podršku joj je pružila koleginica Sanja Vučić koja je rekla da je i ona doživela isto iskustvo.

- Nebrojeno puta se desilo i svaki put sam na mikrofon rekla. Mora da postoji doza vaspitanja i poštovanja. Nedopustivo - napisala je ona ispod objave Milice Pavlović i dobila mnogobrojnu podršku fanova.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Ubrzo su i i druge poznate ličnosti dale javnu podršku Pavlovićevoj, a usledile su i rekacije fanova koji su podržali to što su pevaice javno istupile i pričale o tom problemu sa kojim se susreću.

Podsećamo, Milica je jasno stavila do znanja da takve stvari ne smeju da se dešavaju i da bi ponovo, ukoliko bi se našla u takvoj situaciji, učinila isto.

Sanja Vučić
foto: Printscreen

- Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje . Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid se***lnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu - navela je ona.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.