DUŠKO TOŠIĆ ZARAŽEN KORONOM! Evo u kakvom je STANJU!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

šok

DUŠKO TOŠIĆ ZARAŽEN KORONOM! Evo u kakvom je STANJU!

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice.

Objavljeno:

Bivši fudbaler Duško Tošić pozitivan je na koronu i ima upalu pluća.

Naime, Duško Tošić nakon što je prijavljen za nasilje od strane supruge Jelene Karleuše 7. januara na Božić, bivši fudbaler je saznao da ima kovid-19.

Tošić ima teži oblik sa upalom pluća. Nije poznato kako i gde se zarazio, ni da li je hospitalizovan.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene", napisao je Tošić na Instagramu.

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Bonus video:

01:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso/hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.