Proslavio najlepši trenutak, pa je napustio: Ana Mihajlovski ostala sama sa troje dece, a muž je častio sa... (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Ana Mihajlovski Grubin

napustio ih

Proslavio najlepši trenutak, pa je napustio: Ana Mihajlovski ostala sama sa troje dece, a muž je častio sa... (FOTO)

Popularna TV voditeljka Ana Mihajlovski, koja se nedavno u velikom stilu vratila na male ekrane, nakon sedam godina braka razvedi se od supruga Mirka Grubina
Objavljeno: 10:23h

- Vest da se razvode Mirko i Ana potpuno je iznenadila njihove bliske prijatelje koji su im godinama zavideli na harmoniji koju su imali u braku. Da više ne žive zajedno i da su podneli papire za razvod dodatno je šokirala sve zato što su nedavno sinu proslavili prvi rođendan, kada se činilo da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Očigledno je da su i tada među njima postojale razmirice, ali i da su to uspešno skrivali od okoline jer su oboje zatvoreni kada je reč o emocijama. Mirko je bio taj koji je izašao - kaže ovaj izvor i dodaje:

- Sa Anom u stanu živi i njena ćerka, koju ima iz braka sa vlasnikom producentske kuće „Emoušn”, Goranom Stamenkovićem. Ana poslednjih dana pokušava da na što bolji način organizuje svoje život jer pored brige o troje dece, ona ima snimanja emisije „Ja imam talenat”, a uskoro je očekuje i uloga u mjuziklu „Pepeljuga” - objašnjava naš izvor.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.