MILAN STANKOVIĆ OPET PROMOVIŠE ANTIVAKSERSKE STAVOVE! Zakačio se za NOLETA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

šok

MILAN STANKOVIĆ OPET PROMOVIŠE ANTIVAKSERSKE STAVOVE! Zakačio se za NOLETA (FOTO)

- Ako jednom Đokoviću ne daju da igra tenis, šta mislite šta će vama da rade ako ne primite "preporučeni" broj doza?! Da li je moguće da vam i dalje nije jasno da se ovde ne radi o zdravlju??

Objavljeno: 10:45h

Pevač Milan Stanković ne prestaje da intrigira javnostim svojim nekovencionalnim stavovima, kao što su, na primer, oni antivakserski, tako da je upravo zbog toga redovno na udara javnosti i kritika.

Podsetimo, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, je u Melburn stigao iz Dubaija kako bi učestvovao na Australijan openu pošto je dobio medicinsko izuzeće i nije spadao pod one koji moraju da prođu rigorozne mere za ulazak u državu - ali ipak to nisu uvažile vlasti, te teniser nije dobio vizu.

Tim povodom se oglasio upravo Stanković, podelivši Tvit u kom se indirektno navodi da je virus zapravo samo velika farsa.

- Ako jednom Đokoviću ne daju da igra tenis, šta mislite šta će vama da rade ako ne primite "preporučeni" broj doza?! Da li je moguće da vam i dalje nije jasno da se ovde ne radi o zdravlju?? - napisao je jedan korisnik na platformi "Tviter", što je Stanković aminovao i podelio takođe na svom nalogu, a uz to je dodao i tri znaka uzvičnika, kako bi što jasnije potvrdio da se slaže sa ovom konstatacijom.

Milan Stanković
foto: Tviter

Bonus video:

00:40

Srđan Đoković se obratio okupljenima ispred Skupštine: Evo šta je rekao Novakov otac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.