NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE OSOBA SA SLIKE! Zbog njega je nedavno ceo region bio u suzama! (FOTO)
Foto: Tviter

trik

NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE OSOBA SA SLIKE! Zbog njega je nedavno ceo region bio u suzama! (FOTO)

- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom.

Objavljeno: 14:49h

Milan Marić je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca. Gledali smo ga u mngobrojnim domaćim serijama, ali ga je definitivno proslavio film "Toma" u kom igra glavnu ulogu. Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravnopravnosti.

Milan Marić
foto: Tviter

- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: "Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore;"Ti si mali, ti ne možeš!", a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali - duhovito je ispričala njegova majka Gordana za naš portal.

Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.