NE LEPI SE SAMO PILETINA ZA PRSTE: Milan Marić RASKINUO sa 19 godina starijom DEVOJKOM, ali još živi u njenom stanu
Foto: Promo

opa

NE LEPI SE SAMO PILETINA ZA PRSTE: Milan Marić RASKINUO sa 19 godina starijom DEVOJKOM, ali još živi u njenom stanu

Prve naznake da je Marić raskinuo s Pavlovićevom pojavile su se nakon njegove objave na društvenim mrežama

Objavljeno:

U poslednjim objavama na društvenim mrežama i u medijima Milan Marić govorio je da je trenutno sam, odnosno da nije više u vezi s Jelenom Pavlović, ali ipak i dalje živi u njenom stanu na Vračaru.

Ekipa gorepomenutog lista juče je fotografisala i snimila glumca kad je dolazio do zgrade u kojoj je stanovao s partnerkom koja je od njega starija 19 godina. Ispred se i dalje nalazi njegov motor koji je vozio dok je bilo lepo vreme, što verovatno znači da se iz stana nije selio.

1 / 4 Foto: Screenshot

Komšije u blizini ulaza u zgradu rekle su da njega stalno viđaju, ali ne i Jelenu, kao i da su njih dvoje zajedno videli samo dva puta, i to pre nekoliko meseci.

Kad su se raspričali sa jednim od suseda, ugledali su Milana kako prilazi i javili smo mu se, ali on nije bio raspoložen. Pogledao je, a onda prišao ulazu, otključao vrata i ušao.

Prve naznake da je Marić raskinuo s Pavlovićevom pojavile su se nakon njegove objave na društvenim mrežama.

- Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli.

Mnogi su ovo protumačili i kao da je Milan napravio promene po pitanju ljubavnog statusa. Na sve to nadovezao se nedavni intervjuu u kojem je na pitanja o ljubavnom životu rekao da je sam sebi prioritet.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.