OVAKO SADA IZGLEDA OGNJEN VRANJEŠ! (FOTO)
Foto: Kurir

SMIRIO SE?

OVAKO SADA IZGLEDA OGNJEN VRANJEŠ! (FOTO)

Vranješ često objavljuje kadrove iz raznih egzotičnih putovanja, trenutke sa svojom ćerkom i momente sa fudbalskog terena.

Objavljeno: 08:51h

Fudbaler Ognjen Vranješ s vremena na vreme nađe se u centru medijske pažnje. Štoper AEK-a iz Atine, koji važi za velikog zavodnika, ne eksponira se često u javnosti, a u medijima tek kada ispliva neki njegov skandal i afera.

Naime, sada se na društvenim mrežama deli njegova uspomena iz detinjstva, a vidljivo je koliko se on zapravo fizički promenio, što je i on nedavno svojom objavom potvrdio.

U pitanju je slika iz mladosti, gde jasno možemo uočiti kako je Vranješ izgledao kada je bio dečak, a on je samo dodao "Mini Ogi" i raznežio javnost.

Ognjen Vranješ
foto: Instagram

Podsetimo, Vranješ se zvanično pre 3 godine razveo od supruge Danijele, i to nakon 15 godina veze. Njih dvoje su bili šest godina u braku, ali o Danijeli, Ognjenovoj supruzi sa kojom ima ćerku, ne zna se baš puno.

Inače, Ognjen je na levoj strani grudnog koša svojevremeno imao istetovirano ime svoje supruge Danijele. Međutim, on je tetovažu nedavno prekrio, o čemu se naširoko pričalo.

Vranješ često objavljuje kadrove iz raznih egzotičnih putovanja, trenutke sa svojom ćerkom i momente sa fudbalskog terena, te mnogi komentarišu kako je napokon rešio da se posveti porodici i mirnom životu i da ne treba sebi više da dozvoli razne skandale i afere.

Evo kako on danas izgleda.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

04:39

VRANJEŠ O UCENAMA: Jedan fudbalski menadžer me je zvao jer je hteo da namesti utakmicu! KURIR TELEVIZIJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.