POGLEDAJTE KAKVA JE LEPOTICA POLUSESTRA NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Otac im je doktor nauka, osmislile i zajednički BREND!
Foto: Instagram

SESTRINSKA LJUBAV

POGLEDAJTE KAKVA JE LEPOTICA POLUSESTRA NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Otac im je doktor nauka, osmislile i zajednički BREND!

S obzirom da imaju dosta sličnosti, a da je Nikolija starija punih 10 godina, Teodora izgleda kao sestrina mlađa verzija.

Objavljeno: 08:30h

Mnoge poznate ličnosti sa naše javne scene imaju braću i sestre za koje javnost ne zna. To je slučaj i sa pevačicom Nikolijom Jovanović, koja ima rođenu sestru po ocu Vladi Jovanoviću, Teodoru.

Vladimir Jovanović je doktor ekonomskih nauka i ne želi da bude deo estrade. Iz tih razloga nam on i njegova deca, pored Nikolije, nisu toliko poznata.

- Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - spomenula je Nikolija za jedan magazin.

Nikolija sa mlađom sestrom
Nikolija sa mlađom sestromfoto: Instagram

Da Teodora i ona liče, dokaz su slike sa njihovih instagram profila, na kojima su zajedno. S obzirom da imaju dosta sličnosti, a da je Nikolija starija punih 10 godina, Teodora izgleda kao sestrina mlađa verzija.

Ono što možda manje ljudi zna, jeste da Teodora i Nikolija zajedno posluju. Naime, one su zajedno osnovale brend garderobe, koji promovišu i razrađuju putem društvenih mreža.

Pored sestre, Nikolija ima i brata sa očeve strane koji se zove Luka.

Bonus video:

03:54

ZGODNA MAMA! NIKOLIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DRUGOG POROĐAJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.