NAKON RAZNIH GLASINA OGLASILA SE VESNA ZMIJANAC: Ovo je istina o njenom odnosu sa ZETOM RELJOM!
Foto: Dragan Kadić

ISTINA

NAKON RAZNIH GLASINA OGLASILA SE VESNA ZMIJANAC: Ovo je istina o njenom odnosu sa ZETOM RELJOM!

Nedavno je odjeknula vest da su se Vesna, Nikolija i Relja sreli na beogradskom aerodromu, ali da su se ignorisali, da bi potom to demantovali

Objavljeno:

Otkako je Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, u vezi s Reljom Popovićem, što je nekoliko godina, mediji neprestano spekulišu o tome da pevačica nije u dobrim odnosima sa zetom. Vesna je sada konačno otkrila šta je istina, i tako stavila tačku na medijska nagađanja.

Nedavno je odjeknula vest da su se Vesna, Nikolija i Relja sreli na beogradskom aerodromu, ali da su se ignorisali, da bi potom to demantovali.

Pevačica je sada u intervjuu za magazin „Story“ ispričala u kakvom je zaista odnosu s ćerkom i zetom.

„Čini mi se kao da se utrkuju da nekome rasture kuću, brak i ljubav izmišljajući priče. Na svu sreću, sve troje smo iz javnog sveta pa shvatamo žutu štampu. Zašto bih ja bila u lošem odnosu s Reljom, šta ja to mogu njega da posavetujem, koji auto da kupi, na primer? To su gluposti. Ko još sluša taštu i tasta? Odnosi s mojim Reljom i Nikolijom su onakvi kakvi moraju da budu. Mogu samo da ih pitam: ‘Šta želite sutra da jedete’, da im to skuvam i odnesem (smeh), Tašta sam kakva se samo poželeti može“, rekla je pevačica u intervjuu za „Story“.

Nikolija Jovanović i Relja Popović u vezi su od 2014. godine i imaju dve ćerke. Iako se s vremena na vreme u medijima pojavljuju vesti o tome da je njihov idiličan odnos poljuljan, oni su to svaki put demantovali.

Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić

Poslednja u nizu priča o Nikoliji i Relji bila je kad je na Tviteru osvanula informacija da je reper navodno uhvaćen kako se ljubi s nepoznatom plavušom u bioskopu, da bi se na kraju ispostavilo da je to bila Nikolija.

„Jako sam mirna. Postoji to poverenje. On me čini mirnom i spokojnom. Nemam razloga da se osećam ljubomornom. Kada bih bila nešto ludo ljubomorna, mislim da bih odlepila zbog količine nastupa i fanova, koliko ih imamo. Njegovi fanovi su većinom žene, kao i moji. Imamo potpuno drugačije filtere za ljude, za devojke i za sve to“, rekla je za IDJTV Nikolija na temu prevare i dodala:

„Na primer neko ko nije iz javnog života, kada bi prišla neka devojka njenom dečku ili kada bi ga povukla da se slikaju, verovatno bi odlepila. Ja to tako ne vidim. To mi je posao.“

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Story / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.