ZVEZDA GRANDA MORAO HITNO U POLICIJU: Ostali pevači ga zvali i dolazili u kuću zbog PISANJA njihovim ženama!
Foto: Youtube printscreen

šok

ZVEZDA GRANDA MORAO HITNO U POLICIJU: Ostali pevači ga zvali i dolazili u kuću zbog PISANJA njihovim ženama!

Naime, lažan profil na Instagramu sa njegovim imenom i prezimenom napravio mu je pakao od života, te je na kraju slučaj morao da prijavi nadležnim institucijama

Objavljeno:

Učesnik takmičenja "Zvezde Granda" Stefan Petrović Kosmajac, pre tačno 2 godine verio je 18 godina stariju koleginicu Dušicu Ikonić. Međutim, nakon romantične veridbe uz sveće i vatromet, pevač je stavio tačku na ljubav sa pevačicom.

1 / 4 Foto: Printscreen Zvezde Granda

- Nisam više zaljubljen, nemam devojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku, ali...- rekao je Stefan, ne želeći da otkriva detalje raskida verdibe. Ali kako ima svega 23 godine, ne krije da i dalje veruje u pravu ljubav.

- Ljubav je nešto najlepše na svetu i najbitnije je da se porodica slaže. Sve ostalo je prolazno, pare su prolazne i neophodne, ali ljubav je nešto što sve to popunjava - istakao je Kosmajac koji se ovih dana zbog tuđih žena susreo sa novim nedaćama.

Kosmajac
foto: Printscreen/youtube

Naime, lažan profil na Instagramu sa njegovim imenom i prezimenom napravio mu je pakao od života, te je na kraju slučaj morao da prijavi nadležnim institucijama.

- Taj neko ko se predstavlja na Instagramu kao ja, piše tuđim ženama, uglavnom ženama mojih kolega, pa me zovu kolege i pitaju što sam pisao njihovim ženama. Nisam mogao da objasnim da to nisam ja, niko mi nije verovao da to ne pišem ja. Počeli su ljudi da mi dolaze kući. I lepo odem u policiju i prijavim- ispričao je Kosmajac za "Grandonline".

Da podsetimo, Stefan Petrović Kosmajacnekoliko puta učestvovao je u "Zvezdama Granda", a 2019. do finala stigao je uz pomoć mentorke Viki Miljković.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.