EVO GDE SE ZA BADNJE VEČE NALAZE DARKO LAZIĆ I BARBARA!
Foto: Zorana Jevtić

divno

EVO GDE SE ZA BADNJE VEČE NALAZE DARKO LAZIĆ I BARBARA!

Praznična atmosfera u pevačevoj kući

Objavljeno:

Posle uspešne turneje u Americi, Barbara Bobak i Darko Lazić stigli su kući tačno na veliki praznik. Iako nisu bili tu da pomognu porodicama da pripreme Badnji dan i Božić, rado će im se pridružiti za bogatom trpezom.

- Uživali smo u Americi. Imali smo prilike da obiđemo znamenitosti raznih metropola. Uživali smo da isprobavamo raznu hranu, da posećujemo zabavne parkove, adrenalinske atrakcije. Divno iskustvo, sve u svemu - počela je Barbara u razgovoru za „Kurir", koja je najluđu noć provla nastupajući u Čikagu, odakle kao i njen izabranik nosi mnoštvo lepih uspomena.

- Kod mojih smo za Badnji dan, a kod njenih idemo za Božić. Drago nam je što imamo prilike da se ne razdvajamo - priča zatim Darko.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

- Nismo bili u mogućnosti da pomognemo ni Darkovoj mami, ni mojima, jer nismo bili tu. Inače, oboje smo veliki gurmani, a Darko je odličan u kuhinji, tako da mi je jako krivo što neću probati neki njegov specijalitet (smeh) - dodala je pevačica i ističe da se lepo slaže s porodicom svog partnera, te da ne bi imala problem da se preseli u Brestač.

Odlično se slažemo. Ne bi mi bio problem ni na Marsu da živim kada živim s njim. Brestač je lepo mesto, mirno, kuća mu je prelepa, ali možda bi nam bilo malo dosadno da smo tamo stacionirani, jer oboje volimo da zujimo svugde. A Beograd nikad nije bio opcija, niti nešto preterano radim tamo, ništa me ne vezuje za njega.

Što se tiče planova za godinu koja je pred nama - svadba je tu, kao jedna od opcija. Svakako, ništa nije „zakucano".

- Svadba ako se desi, biće megalomanska (smeh). Sa svim mogućim običajima, od jabuke, preko lažne mlade i svega ostalog! Inače, 2022. godina će biti godina za rad, rad i samo rad. Želimo da napravimo nešto, da pokrenemo neki možda i zajednički biznis, ali za to je potrebno dosta novca da se zaradi. Funkcionišemo sjajno, oko svega se lako dogovorimo i lepo nam je gde god da smo, da li u Novom Sadu, Beogradu, Gložanu ili Las Vegasu - ispričao je pvač, a na pitanje o deci, odgovorio je diplomatski.

- Što se dece tiče, to se ne planira. To se desi i priželjkuje - zaključio je za pomenute medije.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.