KOŠTANA IZ NEČISTE KRVI: Nadam se da ću se i ja proslaviti kao Ceca!
Foto: Prvatna arhiva

SREĆNI PRAZNICI

KOŠTANA IZ NEČISTE KRVI: Nadam se da ću se i ja proslaviti kao Ceca!

Sve je otkrila

Objavljeno: 19:52h

Serija "Nečista krv" izazvala je brojne reakcije, a ono što je činjenica da je ta serija zabeležila i odličnu gledanost. Čast da glumi u toj seriji imala je i mlada Marina Stanković, koja sada ima samo 16 godina, u ovoj seriji se našla u ulozi čuvene Koštane.

Nekadašnja finalistkinja "Pinkovih zvezdica" ekskluzivno za Espreso otkriva da je zahvalna i režiseru Goranu Stankoviću što je baš njoj poverio tu ulogu i zahvalna je kompletnoj ekipi koja je radila ovu seriju.

– Rekli su mi da su po celoj Jugoslaviji tražili neku koja je slična kao Koštana, ali nisu mogli da pronađu pravu. Uvek je nešto falilo. I onda su zaključili da sam ja ta prava. Znali su me još iz "Pinkovih zvezdica" i pozvali su me na kasting da bi videli kako se snalazim i u glumačkom delu. I na kastingu su mi dali neke smernice šta treba da odglumim i ja sam se stvarno potrudila i ono im je se svidelo je to što sam na različite načine mogla da odglumim jednu scenu.

Za potrebe ove serije si otpevala pesmu "Oči tvoje", koja je isto privukla veliku pažnju, kao i sama serija...

1 / 2 Foto: Prvatna arhiva

– Meni je drago što sam se ja pokazala i u glumačkom, ali i u pevačkom poslu, jer se ja bavim pevanjem. I ta pesma je stvarno prelepa i meni je drago što sam dobila priliku da je snimim.

Ceca Ražnatović je pre više decenija glumila Koštanu u filmu "Nečista krv". Da li si se možda spremala za ovu ulogu tako što si gledala kako je Ceca to nekada radila?

– Još dok sam bila mala, ja sam volela da gledam turske serije, i onda kada pogledam neku scenu koja mi se svidi, ja odem do sobe i onda pokušavam ja da odglumim tu scenu. Cecina i moja uloga su bile drugačije, ali mi je drago bilo kada sam čula da su neke velike zvezde pre mene glumile Koštanu, pa među njima i Ceca. Volela bih da meni ova uloga donese sreću, pa i da meni krene i muzička, ali i glumačka karijera, jer bih volela da nastavim i da se bavim glumom, kao što je Ceci posle uloge Koštana krenula da raste popularnost.

Kada si prihvatila ovu ulogu, jesi li u početku imala strah kako ćeš se ti snaći u svemu ovome, jer ipak ovo je možda ozbiljnija i teža priča za tvoj izrast?

– Jesam imala strah, ali je bila jako ozbiljna ekipa oko mene i baš su se potrudili da mi pomognu da se opustim i da se pripremim za ovu ulogu.

Šta su ti govorili glumci na snimanju?

– Oni su bili oduševljeni kako ja glumim jer ranije nisam bila glumica. Ja sam bila oduševljena kako je to sve posle izgledalo. Naravno, uvek može bolje, ali je ovo prvi, pogotovo u takvoj seriji, i nije bilo ni lako, ali ja sam zadovoljna. Zahvalna sam svim glumcima jer me nisu odvajali od njih. Ponašali su se prema meni kao da sam jedna od njih.

Kako ti je bilo kada si prvi put gledala seriju? Od čije reakcije si najviše strahovala?

1 / 2 Foto: RTS Printscreen

– Pre emitovanja na RTS-u, premijerno sam gledala seriju sa glumcima i celom ekipom u bioskopu. To je bila premijera za nas koji smo učestvovali u snimanju te serije. Tata je bio tada sa mnom. Ja inače imam tremu da gledam sebe. Takva sam bila i kada sam se takmičila u "Pinkovim zvezdicama". Uplašila se sam. Razmišljala sam da li će to biti dobro, kako li će to izgledati kada se emituje i gledala sam kakva će biti tatina reakcija. Od njega sam imala tremu. Šta ti otac rekao posle premijere?

– Kada smo izašli iz bioskopa on me je poljubio i bio je zadovoljan i to mi je bilo najvažnije, jer mi je najvažnija reakcija moje porodice i drago mi je da se njima svidelo i kako sam pevala i kako sam glumila. Nemam čega da se stidim. Naravno, uvek može bolje, ali ovo je ipak moja prva uloga. Šta ti je veću prepoznatljivost donelo - serija ili "Pinkove zvezdice"?

– Pa, moram da budem iskrena da je to serija. Jer ova serija je stvarno popularna, a i dobila sam dobru ulogu.

Ona je poslala i specijalnu čestitku za sve čitaoce Espresa:

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.