VANJA MIJATOVIĆ TUŽNO PROVODI BOŽIĆ: Nedostaje mi brat, njemu uvek posvetimo jedan deo česnice!
Foto: Espreso

Božićni intervju!

VANJA MIJATOVIĆ TUŽNO PROVODI BOŽIĆ: Nedostaje mi brat, njemu uvek posvetimo jedan deo česnice!

Dva povoda za slavlje u domu popularne pevačice.

Objavljeno:

Pored najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vanja Mijatović 7. januara slavi i rođendan. Ove godine zvezda "Granda" će proslaviti 36. rođendan.

Jel sa godinama imaš sve više ili sve manje želja?

– Za života sam imala nekoliko želja, i neke su se, hvala Bogu, ostvarile. Najveća želja mi je da su moji najmiliji zdravi i srećni.To mi je ujedno i najzahtevija želja, sve ostalo je ostvarljivo.

Vanja Mijatović
foto: Espreso

Pošto ti je rođendan istog dana kada i Božić, koje slavlje prevagne u tvojoj kući 7. januara?

– Najlepše dan u godini za mene. Ne zbog rođendana, prevagne Božić. Obožavam tradicionalne stvari koje radimo za Božić kao i svi pravoslavci. Godinama već moj brat nije u mogućnosti da provede Božić sa nama jer živi u Americi. On nam jako nedostaje,ali mi uvek posvetimo jedan deo česnice njemu, pa mu onda javimo šta je izvukao ili nije. Moj rođendan samo začini ovaj prelep dan.

1 / 6 Foto: Mondo Printscreen

Naravno, mlada si i dalje, ali na neke godine doprinose nervozi. Kakvo je stanje kod tebe? Često je u tom periodu pritisak za ženu da se ostvari u ulozi majke...

– S' godinama, radeći na sebi, trebalo bi da budemo sve manje nervozni.Što se tiče pritiska kod mene ga nema. Niko od mojih me nikada nije pritiskao na nešto i gušio sa nekim pitanjima, verovali su mom sudu i znali su moje prioritete u određenim godinama. Najveći pritisak samoj sebi umem da “nabijem”, sva sreća ne tako često. Iz prostog razloga što je sve lakše kada si mlađi. Na kraju svega ne sumnjam u božji sud, sve se dešava po njegovoj volji, smatram da će se i majčinstvo desiti baš kada bude trebalo.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.