UDARNA VEST NA KOJU NIJE MOGLA DA OSTANE IMUNA: Poznata pevačica Dalilu nazvala HODAJUĆIM ZLOM, zgrožena PONAŠANJEM
Foto: Printscreen Zadruga

oplela!

UDARNA VEST NA KOJU NIJE MOGLA DA OSTANE IMUNA: Poznata pevačica Dalilu nazvala HODAJUĆIM ZLOM, zgrožena PONAŠANJEM

Dala svoj komentar!

Objavljeno:

Pevačica Vanja Mijatović, kao i veliki deo javnosti, zgrožena je ponašanjem Dalile Dragojević koja je u rijalitiju i pred njegovim očima prevarila supruga Dejana Dragojevića.

Vanja Mijatović je iznela svoje mišljenje navodeći da ponekad gleda rijaliti i da joj se Dalila uopšte ne dopada, kao ni to što radi svom i dalje zakonitom mužu.

Vanja Mijatović
foto: Mondo Printscreen

"Ova trojka je udarna vest i nemoguće je da se izbegne, pa pogledam uveče. Ne volim da osuđujem ljude, ali mnogo je iritantna ova situacija. Sve je to okej, i da se žena zaljubila, danas se ljudi i razvode vrlo brzo, više to nije kao pre, svi smo manje tolerantni, što mislim i za sebe...ali nije lepo što se tako ophodi prema njemu, to mi se ne dopada, jer ipak treba nešto da poštuje - nešto s kim je bila i gradila budućnost i želela i proživela. Nije lepo, nije ljudski, da kažem odvratno mi je! Odvratno. Baš onako, što se kaže, hodajuće zlo je", rekla je pevačica.

"Uopšte mi se ne dopada kako postupa prema Dejanu, pojavio se čovek tu od pre mesec dana i ona sada brine šta će on da kaže, a ne brine da li, s druge strane, povređuje nekoga. Ne dopada mi se uopšte, ni ona ni njena energija", priznala je Vanja u emisiji "Grand magazin".

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.