U FILMU TOMA POTKRALA SE VELIKA GREŠKA: Malo ko je OVO primetio!
Film "Toma", Foto: Printscreen/Youtube/Film TOMA

zanimljivo

U FILMU TOMA POTKRALA SE VELIKA GREŠKA: Malo ko je OVO primetio!

Popularni domaći film reditelja Draga Bjelogrlića gledala je milionska publika.

Objavljeno:

Film "Toma" o životu i uspesima pevača Tome Zdravkovića reditelja Dagana Bjelogrlića do sada je pogledalo skoro pet miliona gledalaca, kako u bioskopima u kojima se tražila karta više, tako i na malim ekranima gde je premijerno prikazan u prvom danu nove 2022. godine.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/tomazdravkovic_film

Kako je publika očarana scenama i životnom pričom ovog velikog boema i muzičara, koji su doneli najbolji mladi glumci srpske glumačke scene, tako niko nije ni primetio veliku grešku koja se potkrala celoj ekipi koja je radila na istom.

Međutim, na grešku je ukazala velika pevačica i prijatljica Tome Zdravkovića, Lepa Lukić čiji lik u filmu mlada glumica Olivera Bacić.

Naime, pesma "Srce je moje violina" koju izvodi Lepa Lukić nije nastala u vreme odnosno u godini kada se ona, navodno izvodi u filmu na jednoj od opisanih turneja, tvrdi ova pevačica.

Lepa Lukić
foto: TV Pink printscreen

- Lepo je to što je pesma "Violina" u filmu, ali je ona kasnije izašla. Tada sam pevala po turnejama "Od izvora dva putića". Kompozitor filma je znao za to, rekla sam im da je to greška, ali je Bjelogrlić insistirao da ta pesma bude izvedena u filmu za njegovu dušu - potvrdila je domaćim medijima Lepa Lukić.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Novosti Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.