GLUMILA JE POLICAJČEVU ĆERKU PA POTPUNO NESTALA: Evo kako danas IZGLEDA i čime se bavi! (FOTO)
Tijana Vukotić, Foto: Printscreen/Youtube

nekad i sad

GLUMILA JE POLICAJČEVU ĆERKU PA POTPUNO NESTALA: Evo kako danas IZGLEDA i čime se bavi! (FOTO)

Njeno zanimanje nema veze sa glumom

Objavljeno:

“Policajac sa Petlovog brda” je jedna od najpoznatijih domaćih serija koju su gledale najrazličitije generacije sa ovih prostora, a 29 godina nakon njenog prremijernog prikazivanja javnost se i dalje dobro seća čuvene porodice Simić.

Tijana Vukotić
foto: Printscreen/Youtube

Ipak, neki od glumaca koji su osvojili naša srca u ovom ostvarenju povukli su se sa javne scene. Jedna od njih jeste i lepa Tijana Vukotić.

Naime, Tijana je u čuvenoj seriji tumačila lik Tanje Simić, ćerke policajca Boška kojeg je igrao legendarni Ljubiša Samardžić. Samardžić je u ovoj seriji imao četiri deteta: Jasnu, Sonju i Tanju, kao i sina Davida.

Tijana je u seriji imala konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno, to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

Posvetila se ljubavi prema životinjama i postala veterinar. U jednom intervju je otkrila da nikada nije zažalila što nije nastavila glumačku karijeru jer je njen san oduvek bio da postane veterinar. Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju. Tijana se ostvarila i u ulozi majke, a sudeći po fotografijama koje je objavila na Fejsbuk nalogu, nekada simpatična devojčica izrasla je u prelepu ženu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.