ĆERKI POZNATE GLUMICE UDVARAČ POLOMIO NOS: Usledila TUŽBA!
Nada Blam, Foto: Printscreen

užas

ĆERKI POZNATE GLUMICE UDVARAČ POLOMIO NOS: Usledila TUŽBA!

Pogledajte kako danas izgleda Sara Bradić

Objavljeno:

Ćerka Nade Blam uspešna je kostimografkinja Narodnog pozorišta i majka dve predivne ćerke, od kojih je jedna krenula stopama svoje bake.

Nada Blam
foto: Dragan Kadić

Naslednici javnih ličnosti neretko su interesantni i privlačni javnosti, a posebnu pažnju svojevremeno izazvala je ćerka Nade Blam, Sara Bradić, o čemu se i dan-danas piše.

Jedinica čuvene glumice pre nekoliko godina doživela je, naime, incident u jednom prestoničkom restoranu, kada je na nju nasrnuo udvarač. Nepoznati momak, najverovatnije u alkoholisanom stanju, prišao je Sari, a kada se susreo sa njenim odbijanjem iz sve snage ju je udario glavom u nos, zbog čega je morala na operaciju.

- Dečko koji me je uznemiravao i vređao, a kojeg sam „oduvala“, počupao me je za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mesta. Ceo dan sam provela u Urgentnom i u policiji i baš sam bila loše. Narednog dana sam bila kod psihijatra, u zatim na VMA, gde se završila operacija, a to je bilo pakleno bolno - izjavila je posle napada Bradićeva i objasnila da je napadača tužila.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.