BRUTALNO PRETUČENA GLUMIČINA ČERKA, UDVARAČ JOJ POLOMIO NOS! Danas isplivali jezivi detalji, prelom na čak 3 mesta!
Foto: Printscreen

strašno

BRUTALNO PRETUČENA GLUMIČINA ČERKA, UDVARAČ JOJ POLOMIO NOS! Danas isplivali jezivi detalji, prelom na čak 3 mesta!

Glumičina ćerka je doživela strašnu situaciju, trebalo joj je vremena da se oporavi i dođe sebi.

Objavljeno:

Nada Blam jedna je od omiljenih glumica naše kinematografije, a u svojoj glumačkoj karijeri istakla se ulogama koje su nas zasmejavale kako kraj malih ekrana, tako i na “daskama koje život znače”. Ipak, malo ko zna ko je njena ćerka!

Sara Bradić dete je naše proslavljene glumice, a ova zanosna crnka izabrala je profesiju vrlo srodnu majčinoj. Ona, naime, radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i kao stilistkinja na televiziji, zbog čega ponekad sarađuje i sa Nadom.

Sara Blam
foto: Instagram

Pre nekoliko godina ona je pretučena u jednom prestoničkom lokalu, jer je, verovali ili ne – odbila udvarača koji joj je potom polomio nos.

Sara je ovoj trauma i progovorila pre izvesnog vremena:

– Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u Urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta – rekla je ona tada.

Na sreću, uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line, Sara se uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama.

Sudeći po fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, Sara vodi miran porodični život i u mnogome liči na svoju majku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.