POSLE RAZVODA NAŠAO NOVU LJUBAV: Amar Gile se ponovo ženi! (FOTO)
Amar Gile Jašarspahić, Foto: Nemanja Nikolić

OPA

POSLE RAZVODA NAŠAO NOVU LJUBAV: Amar Gile se ponovo ženi! (FOTO)

Rešio da opet stane na ludi kamen

Objavljeno:

Prošla godina za pevača Amara Gileta bila je turbulentna, kako na ljubavnom tako i na privatnom planu.

– Ma dovoljno sam ja izlazio i provodio se, godinu i nešto, tako da više sam za rad, nekako m i odgovara da sam u kombiju sa svojom ekipom i da pevam – rekao je Gile za Grand Online.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Sumirajući utiske godine koja je za nama prošla godina nije bila dobra na poslovnom planu, ali na privatnom su mu cvetale ruže.

– I jeste bila dobra i nije… Pasovalo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam mogao ni dva dana da sastavim sa njim, pa sam bio po 15 dana sa njim, vodio ga na skijanje, ali smo ispaštali što se tiče finansijske situacije. Evo 2022. molim boga da bude bolja, navikao sam da radim. Ali ajde da kažem lepa je bil, jer ništa ne može zameniti porodicu, ni pare, najbolje je biti sa njima i voleti se – rekao je pevač.

Gile nakon turbulentnog razvoda uživa u ljubavi sa svojom izabranicom. Pevač je otktio i da ima ozbiljne planove, te ne bi čudilo ako u narednoj godini ponovo stane na ludi kamen…

– Nešto sam planirao, ali ajde neka to ostane za mene, neću ništa ranije da govorim, nikad se ne zna šta se može desiti, ali eto planirao sam nešto ozbiljnije, sad kad će se to desiti još ne znam. Još sam u vezi, volimo se – kaže pevač.

Podsetimo, Gile se početkom 2020. razveo posle skoro četiri godine braka od svoje izabranice Ene Sarajlić sa kojom ima sina.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/GrandOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.