ŽELI DA JOJ SE VRATI ŽIVOT KAO PRE: Dragana Mirković progovorila o pehu koji joj se DESIO!
Dragana, Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

ŽELI DA JOJ SE VRATI ŽIVOT KAO PRE: Dragana Mirković progovorila o pehu koji joj se DESIO!

Pevačica je bila iskrena!

Objavljeno:

Legendarna zvezda Dragana Mirković u novogodišnjoj noći atmosferu je dovela do usijanja na jednoj od najlepših srpskih planina, Zlatiboru.

Publika je imala to zadovoljstvo da uživa u nastupu čuvene pevačice, a ona je sada otkrila da nije sve išlo baš kako je želela i očekivala, jer baš tog dana probudila sa bolom u grlu, i jedva je govorila, no njena publika to nije mogla ni da nasluti kada je počela sa pevanjem, te kao pravi profesionalac iznela to na vrhuncu zadatka.

1 / 5 Foto: Milica Stanimirović

Ovom prilikom osvrnula se na godinu za nama, pa otkrila šta očekuje od naredne:

-I dobra i loša, kao svima. Bilo je lepih dešavanja, bilo je i loših, ali ispraćamo je, valjda će nova biti bolja. Očekujem da će biti bolja. Razbolela sam se najstrašnije, samo probudila se jutros i jedva pričam, moralo je i to da mi se desi - priča Dragana.

Dragana Mirković
foto: Milica Stanimirović

-Prvenstveno želim da nam se vrati život koji smo imali. Praznična atmopsfera mi je bitnija i prijatnija od tih poklona, to vreme sa porodicom i prijateljima je vreme ljubavi i lepših očekivanja - dodaje Dragana.

-Ja sam već dobila poklon, ali ne želim da otkrivam šta je to. Čekamo Božić, tad ću ja iznenaditi porodicu, a oni mene za moj rođendan - kaže pevačica.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.