ANA NIKOLIĆ ŽESTOKO POTKAČILA KOMPOZITORA: TRČAO ZA TENISKOM LOPTICOM GDE SAM JA GAZILA ŠTIKLOM!
Ana, Foto: Stefan Stojanović

AUUUU!

ANA NIKOLIĆ ŽESTOKO POTKAČILA KOMPOZITORA: TRČAO ZA TENISKOM LOPTICOM GDE SAM JA GAZILA ŠTIKLOM!

Nastao pravi haos

Objavljeno:

Nedavno se i pevačica Ana Nikolić našla na meti udara kompozitora Aleksandra Milića Milija koji je istakao da ju je on "stvorio", te da je samo godinu dana od saradnje sa njim "postala neko i nešto".

- Sećam se da su me vodili na neki splav da je čujem kako peva, jadna... Bila je tada na samom početku i toliko mi je bilo drago da nakon samo godinu dana postaje bukvalno neko na koga tržište računa. Taj projekat mi je uspeo iz prve - rekao je Mili ranije o Nikolićevoj.

1 / 6 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Pevačica Ana Nikolić nije želela da ćuti na kritike, te je žestoko oplela po kompozitoru i iznela da je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom u onom momentu kada je počeo da sarađuje sa Cecom Ražnatović i Marinom Tucaković.

- Kad smo pronašli Milija bio je osoba koja trči za teniskom lopticom, tamo gde ja gazim štiklom... a onda je umislio da je javna ličnost.

- Mili je naslušan muzike i prvi je kupio najskuplju opremu, ali remek dela koja je stvorio su zasluge Cece Ražnatović i Marine Tucaković - rekla je u emisiji "Exkluzivno" pevačica.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.