"ANA NIKOLIĆ PROŠLA PORED MENE, NIJE MI SE JAVILA" NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA: Evo u kakvom je odnosu sa Rastom!
Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Foto: Damir Dervišagić

nema sujete

"ANA NIKOLIĆ PROŠLA PORED MENE, NIJE MI SE JAVILA" NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA: Evo u kakvom je odnosu sa Rastom!

Iskreno o sukobu o kom se pričalo

Objavljeno: 17:19h

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je u kakvom je odnosu sa Anom Nikolić nakon što je uradila duet sa Rastom.

Nataša Bekvalac
foto: Espreso

Kako kaže u intervjuu za Blic, muškarci joj uopšte ne prilaze, da bivši imaju za čim da pate jer je savršena, ali je otkrila da ju je period pandemije poremetio zbog čega je potražila stručnu pomoć.

- Počela sam da vodim računa o svom mentalnom zdravlju, u nekoliko navrata sam bila baš tužna bez razloga. To mi je bilo crveno svetlo da sam upala u nešto što ne znam šta je, pa sam potražila pomoć onih koji znaju šta je to nešto.

Mediji su pisali da između Ane i Nataše nisu dobri odnosi, i da vlada netrpeljivost, kao i da je uzrok tome Natašin duet sa Rastom.

- Čula sam od tvojih kolega za to, ali ja nikada nisam imala neprijatnost sa njene strane, niti mislim da za to ima prostora. Konstruisane su bez veze priče, koje su me dovele u neprijatnu situaciju. Stefan i ja smo u prelepom poslovno-privatnom odnosu. Tu nema prostora za te priče. A sad ne možeš da popiješ kafu sa nekim zato što će neko nešto da iskonstruiše. Mene to toliko nervira da ti to ne mogu opisati. I baš me briga, piću kafu s kim želim, jer ja stvarno nemam zašto da se brinem. Sa Anom sam se videla u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mesto. Nije mi se javila, ali možda me nije videla.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.