DA LI JE PREVIŠE!? Kasandrini albumi se nakon njene smrti prodaju po PAPRENOJ CENI!
Davorka Ručević Kasandra, Foto: Printscreen/Youtube/JUGOVIZIJA

PRESKUPO!

DA LI JE PREVIŠE!? Kasandrini albumi se nakon njene smrti prodaju po PAPRENOJ CENI!

Iako je to uobičajena praksa da nakon smrti muzičara potražnja za njihovim albumima raste, mnogi se slažu da je teško poverovati da bi neko izdvojio toliki iznos

Objavljeno:

Vest o smrti zvezde Cro-dancea Davorke Ručević Kasandre objavljena je pre nekoliko dana, a neki su to odlučili da iskoriste kako bi zaradili.

Samo nekoliko nedelja nakon smrti popularne Kasandre na stranici Discogs može se pronaći jedan primerak njenog CD-a "Sladoled" iz 1995. godine koji se prodaje po "paprenoj" ceni od čak 200 eura. Reč je o albumu koji je izdat za Croatia Records, no maksimalna cena po kojoj je dosad prodat na Discogsu bila je 39 eura, a srednja cena je 25 eura.

Davorka Ručević Kasandra
foto: Printscreen/youtube

Iako je to uobičajena praksa da nakon smrti muzičara potražnja za njihovim albumima raste, mnogi se slažu da je teško poverovati da bi neko izdvojio toliki iznos.

Podsetimo, Kasandra je preminula 3. decembra, a vest je u javnost došla tek pre nekoliko dana. Inače, bila je dance zvezda i jedna od najzgodnijih pevačica u Hrvatskoj. Njen prepoznatljiv glas i harizma nikog nisu ostavljali ravnodušnim, a zaredjala je nekoliko bezvremenskih hitova koji se i danas rado slušaju.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Rtl.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.