Hot Since 82 i Yousef zatvaraju novogodišnji maraton Central Dance Event 2022
Foto: Promo

hit

Hot Since 82 i Yousef zatvaraju novogodišnji maraton Central Dance Event 2022

Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili testiranje brzim antigenskim testom, po promo ceni od 500 dinara, od srede 29. decembra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije.

Objavljeno:

Central Dance Event novogodišnji maraton u nedelju 2. januara zatvaraju zaštitno lice modernog tech house zvuka Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku i Yousef, tech house di-džej, producent i organizator popularnih Circus žurki. Podršku će im pružiti Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, uspešni producentski trojac IDQ i Mina Poznanović, trećeplasirana na Let’s Mix It DJ takmičenju 2020.

Internacionalna di-džej zvezda Hot Since 82 poznat je po nastupima širom sveta, od najvećih festivala kaošto su Coachella i Glastonbury, do kultnih klubova kao što su Fabric u Londonu ili Pacha na Ibici. Hot Since 82 je hedlajner najvećih elektronskih bina i jedan od dobitnika DJ Awards-a, a našao se i na prvom mestu liste najboljih tech house di-džejeva koju je objavio Beatport, takođe je nominovan i za producenta godine na Electronic Music Awards-u.

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley koji di-džejingom počinje da se bavi sa 17 godina u svom rodnom gradu Barnsliju, gde je radio dvanaestočasovne setove svake nedelje. Svojim veštinama i izborom muzike uspeo je da osigura letnju rezidenturu na Ibici u klubu Amnesia, davne 2006. Trebalo mu je nekoliko godina da konačno pronađe pravog sebe. Kada je pustio singl „Let It Ride“, na afteru na Ibici, dobio je neverovatan fidbek od strane publike. Traku je poslao svom prijatelju Noir-u, koji ju je izdao za Noir Music sledećeg leta. Numera se našla na samom vrhu deep house lista i postala himna Ibice 2011. godine, baš u vreme kada je eksplodirao jedan novi stil muzike, karakterističan po jakom basu, pod velikim uticajem garage stila. Hot Since 82 projekat je tada rođen.

Central Dance Event
foto: Promo

Od tog momenta, njegova karijera kreće se neverovatnom uzlaznom putanjom. Četiri BBC Radio 1 Essential New Tunes-a, dva Essential Mix-a, našao se u top 10 najprodavanijih producenata svih vremena na Beatport-u sa svojim remiksom „Bigger Than Prince“, naslovnice Mixmag-a, nastupi uživo po vodećim svetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, brojne sezone na Ibici uključujući i rezidenture na Labyrinth žurkama u klubu Pacha, kao i svetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN. Hot Since 82 se može pohvaliti uspesima o kojima mnogi producenti mogu samo da sanjaju. Proputovao je planetu uzduž i popreko i postao nezaobilazni deo svetske klupske i festivalske scene.

Tokom karijere duge više od dve decenije, Yousef je postao legendarna ličnost u muzičkoj industriji i vizionar kojeg je nepokolebljiva posvećenost house i techno zvuku vodila širom sveta. Bio je gost najvećih klubova i festivala od Severne i Južne Amerike, širom Evrope i Azije do Australije, nastupajući rame uz rame sa vrhunskim di-džejevima kao što su: Carl Cox, Steve Lawler, Sasha, John Digweed, Seth Troxler, Jamie Jones, The Martinez Brothers. Njegovi setovi mogu se čuti na cenjenim žurkama poput Circo Loco, ANTS, Elrow, Warehouse Project, u najpoznatijim svetskim klubovima, uključujući Fabric u Londonu, Space, DC-10 i Amnesia na Ibici, Watergate u Berlinu, Shine u Belfastu, Harry Klien u Minhenu, kao i na festivalima kao što su EDC, Ultra, Parklife, Creamfields.

Nastupajući širom planete stekao je svetsku slavu, a prema mnogim kritičarima uzdigao je elektronsku scenu na viši nivo, čemu svedoče i njegovi remiksi za velikane kao što su Carl Cox, Sven Vath, Jamiroquai, Moby, Moloko i Blakkat.

Kao uspešan i plodan producent čija se diskografija sastoji od preko stotinu solo traka i remiksa i mnoštva kolaboracija na nekim od najpoznatijih lejblova na sceni, kao što su Desolat, Cocoon, BPitch Control, Crosstown Rebels, Defected, Moon Harbour i FFRR, Yousefova raznovrsna diskografija pokriva čitav spektar house-a i techno-a, od tech house bombi stvorenih za plesni podijum do groovy deep house-a, i agresivnog techno-a. Njegovi hit singlovi „Come Home“, „Float Away“, „Analogue Times“ i „Beg“ dokazuju njegov kvalitet i ilustruju širinu njegove mašte i kreativnosti. Njegovo producentsko umeće može se čuti i na četiri albuma: „A Collection Of Scars And Situations“ (2009), „ A Product Of Your Environment“ (2012), „In The Process Of Eight“ ‎(2015) i „9 Moor Drive“ (2019). Poslednjim albumom uzdigao se na novi nivo umetnosti, koristeći muzičko umeće kako bi pružio veoma lični uvid u svoje teško detinjstvo.

Svojim zvukom i entuzijazmom usmerenim ka elektronskoj muzici, Yousef spada u umetnike 21. veka koji neprestano doprinose napredovanju i širenju globalne elektronske muzičke scene. Yousef je osnovao globalno priznati party brend Circus i diskografsku kuću Circus Recordings, koji su postali merilo za kvalitetnu elektronsku muziku.

Circus party brend osnovan je 2002. godine, a tokom godina izrastao je u izuzetno uticajno jezgro elektronske muzike koje bukira najveće svetske di-džejeve, od Carla Coxa do Adama Beyera, Marca Carole i Loco Dice-a, paralelno s tim negujući i mlade talente i nove izvođače. Yousefova izdavačka kuća Circus Recordings postao je dom vrhunskih umetnika i nadolazećih producenata koji produciraju najfiniji house, techno i druge žanrove elektronske muzike, a neki od njih su: Jamie Jones, Alan Fitzpatrick, Sasha, Patrick Topping, Hot Since 82, Paco Osuna, Kerri Chandler.

Četvorodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene kao što su Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn, Yousef, Sama’ Abdulhadi i AmyElle. Njima će se pridružiti postava najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

Bezbednosni protokol ulaska na Central Dance Event 2022

U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, događaju će moći da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili testiranje brzim antigenskim testom, po promo ceni od 500 dinara, od srede 29. decembra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po ceni od 4990 dinara za parter i 5990 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3490 dinara za parter i 4490 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1890 dinara (parter) i 2390 dinara (VIP) za prvo veče; 1890 dinara (parter) i 2390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1790 dinara (parter) i 2290 dinara za reprizu Nove godine i 1790 dinara (parter) i 2290 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.