Svi fanovi Srbije: Možda ovde nema mnogo Belibera, ali zato imamo Krasive, Đokiste, Armije i opsesivce!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Opsesija ili šta?

Svi fanovi Srbije: Možda ovde nema mnogo Belibera, ali zato imamo Krasive, Đokiste, Armije i opsesivce!

Da li su fanovi nekih zvezda, pa o u Srbiji zaista opterećeni tom ličnošću ili je sve stvar dosade i zabave
Objavljeno: 19:08h

​Milan Stanković - Krasive

Stanković je popularnost stekao učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Tokom takmičenja posebno se izdvojilo njegovo izvođenje pesme Zdravka Čolića "Krasiva". Pesma je poslužila kao inspiracija mnogim devojčicama koje su ga obožavale da sebe nazovu "krasive". Tako je nastala Milanova fan baza koja čak ima članove iz inostranstva, a postoji i blog koji se bavi njegovim radom.

foto: Petar Đorđević

Ceca nema fanove, ona ima...

foto: Dragan Kadić

Ceca važi za najveću zvezdu na ovim prostorima, fanovi prate u stopu. Iako Cecu prate razne mračne afere zbog kojih je u par navrata bila krivično gonjena, čini se da je ljubav fanova sve jača.

Ceca ne koristi reč "fanovi", za nju je to "publika" koju voli i čiji joj je sud najvažniji. Online forum posvećen Ceci važio je za najjači forum posvećen nekoj zvezdi na ovim prostorima. Za Ražnatovićku prisustvo na društvenim mrežama nije od velike važnosti što ne utiče na njenu karijeru. Koncerti su joj svuda posećeni, pesme hitovi, a TV intervjui uvek gledani.

Sekini fanovi najbolji?

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić poput svetski poznatih koleginica, neguje koliko-toliko blizak odnos sa svojim obožavateljima. Seka ljubitelje njenog lika i dela pozdravlja putem društvenih mreža, a oni uzvraćaju klikanjem na njene spotove i pesme, ali i komentarišu sve vezano za nju.

Dešava se i da je iskritikuju u komentarima na Instagramu, ali Seka i dalje tvrdi da su njeni fanovi najbolji.

(Espreso.co.rs/MSN blog)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.