GLEDAMO GA U SERIJI "NEČISTA KRV", A NJEGOVU DEVOJKU NIKO NE ZNA! Već 9 godina je u ljubavi sa egzotičnom Libankom!
Foto: Stefan Jokić

u skladnoj vezi

GLEDAMO GA U SERIJI "NEČISTA KRV", A NJEGOVU DEVOJKU NIKO NE ZNA! Već 9 godina je u ljubavi sa egzotičnom Libankom!

Glumac je ranije isticao kako nikada nije planirao da se bavi glumom, te da je kao srednjoškolac radio amaterske predstave samo zbog lepih devojaka.

Objavljeno:

Glumac Nikola Vujović, kog smo voleli u serijama "Klan", "Kamiondžijed.o.o", kao i u filmu "Kad porastem biću Kengur", sada možemo videti i u hit seriji "Nečista krv" u kojoj igra lik Ismail-bega, koja mu je kako kaže bila veliki izazov.

Spremao sam 25 dana taj jedan snimajući dan koji smo imali Tim Sejfi i ja, da se ne obrukam pred čovekom kome je to maternji jezik - rekao je glumac.

Nikola Vujović
foto: Instagram

Iako većinu interesuje, poznato je da Nikola šturo priča o svom privatnom životu. Supruga mu je Libanka Leila Vujović, po zanimanju slikarka. Oni su u skladnom odnosu preko 9 godina, i imaju dvoje dece, sina i ćerku. Ona se ne eksponira u javnosti, ali sudeći po komentarima na njegovom Instagramu, koje fanovi pišu ispod njihovih zajedničkih slika, on ima pravu lepoticu pored sebe.

Glumac je ranije isticao kako nikada nije planirao da se bavi glumom, te da je kao srednjoškolac radio amaterske predstave samo zbog lepih devojaka:

- Sasvim neplanirano, u srednjoj školi se pojavila mogućnost da se opravdano odsustvuje s časova, a baš u toj dramskoj sekciji okupile su se najlepšedevojčice. U roku od odmah sam otišao na njihov sastanak i pridružio im se. Prvo smo radili neki prigodan program za dan Svetog Save, a već sledeće godine sam dobio prvu veću ulogu - izjavio je glumac za jedan portal.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.