MILJENICI PUBLIKE I OMRAŽENI UČESNICI! ESPRESOVI ČITAOCI VEĆ IMAJU SVOJE FAVORITE,NOVINARKA OTKRILA KO JE POD LUPOM
Foto: kurir televizija

rijaliti bar

MILJENICI PUBLIKE I OMRAŽENI UČESNICI! ESPRESOVI ČITAOCI VEĆ IMAJU SVOJE FAVORITE,NOVINARKA OTKRILA KO JE POD LUPOM

Rijaliti šou "Bar" je uveliko počeo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Gošća jutarnjeg programa na Kurir televiziji bila je novinarka Espreso portala Milica Stanimirović koja je zajedno sa voditeljkom u studiju komentarisala aktuelne situacije u novom rijaliti šou programu "Bar".

One su se osvrnule na dešavanja u nedelji za nama ali na očekivanja gledalaca i šta bi sve morali učesnici da promene kako bi se ovaj šou program zavrteo kao i ko su već miljenici koji su pobrali simpatije gledalaca.

Milica Stanimirović
foto: kurir televizija

- Najviše interesovanje je bilo samo izbacivanje Ivane i Kurir je pokazao da se nasilje apsolutno ne toleriše i da mi uradimo sve po tom pitanju, to je bilo vanredno izbacivanje a večeras je regularno. Najzanimljivi kandidat Espresovih čitalaca je Kristina koja je izabrana kao miljenik publike a zanimljiva je i Maja iz Splita koja je sestra učesnice "Velikog brata" Marijane. Bila sam dole u baru nisam još popila kafu, ali ću probati. Mogla bi da popijem kafu sa Slobodanom, ima neke manire koji se meni dopadaju izgleda čisto pedantno, gledamo non stop ali ćemo pustiti publiku da proceni ko je čist ko nije.

Milica Stanimirović
foto: kurir televizija

- Publika pozitivno komentariše rijaliti ali nasilje naravno negativno i to je definitivno bio pravi potez. Baristi se trude da budu vredni i radni, ima i onih koji izbegavaju obaveze. Bar je stvaran, žurka je bila savršena sa Milicom Todorović, nije bilo dosta gostiju ali je bilo za odabrane - rekla je novinarka Espreso portala na Kurir televiziji.

Milica Stanimirović
foto: kurir televizija

- Videćemo nominacije večeras, to će ih čačnuti sigurno, mislim da u narednim nedeljama možemo očekivati da će se uozbiljiti kada vide da nema para. Trebalo bi ubaciti neke nagrade da za svaki dobro odrađen posao budu nagrađeni.

Sve vesti o rijalitiju Bar možete pročitati na portalu Espreso.rs i možete zapratiti na Instagramu, Fejsbuku i Youtube kanalu.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

02:27

Svratite na kafu u Bar! Ovo su termini kada možete da svratite

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.