HURRICANE DEVOJKE JASNE: "U Novu godinu ulazimo sa brdo ALKOHOLA"
Foto: Milica Stanimirović

opa

HURRICANE DEVOJKE JASNE: "U Novu godinu ulazimo sa brdo ALKOHOLA"

Da li je ovo izjava dana?

Objavljeno:

Devojke iz grupe Hurricane, Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić publici su predstavile dve nove pesme, jednu domaću po imenu "Ajde bre" i jednu stranu po imenu "Set the world on fire". Ovo je kontinuirani nastavak njihovog snimanja muzike i na engleskom i na srpskom jeziku.

„Mi smo i počele na Karipskim ostrvima. Nismo stali, i dalje radimo na novim pesmama – radimo i engleske pesme u Los Anđelesu. Prvo smo radili pesmu Lopove sa Kaneras timom, a onda smo se ponovo vratile njima, jer nam se sviđa kako one rade. Mislim da će nove pesme svima da se svide pred Novu godinu“, rekle su devojke na konferenciji za medije.

Obučene u bela oversized odela i sa upečatljivo drugačijim stajlingom nego ranije, devojke su pričale o Novoj godini, željama, predstojećim nastupima, ali i o momcima.

1 / 3 Foto: © ATA Images

"Skinula sam nadogradnju konačno, mnogo je bolje. Skratila sam kosu. Ne volim da eksperimentišem previše, znam šta mi dobro stoji i toga se držim. Ali, eto, nova kosa mi je super, zadovoljna sam", rekla je Ivana pokazujući medijima svoju novu, vatreno - crvenu kosu.

Na pitanje da li su sujeverne, Ksenija Knežević je odgovorila - delimično.

"Ja uvek poštujem te sujeverne običaje. U Novu godinu ulazim sa crvenim gaćicama", rekla je Ksenija kroz smeh, a Ivana je dodala sa u Novu godinu ulazi s crvenom kosom.

Ivana Nikolič, Sanja Vučić i Ksenija Knežević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Ja sam za domaćinke bele", našalila se Sanja.

Istakle su još i da neće spremati hranu za Novu godinu. Kako kažu, ne kuvaju, a u obzir dolazi samo alkohol.

"Ja ću kupiti brdo alkohola, to je to. Mi za Novu godinu i reprizu radimo. Nema ništa od našeg kuvanja, iako sve tri volimo da jedemo", rekle su devojke kroz smeh.

Demantovale su i glasine da su kupile stanove.

"Kada budemo kupile stanove pohvalićemo se, još je rano", rekle su one.

Na pitanje novinara kako komentarišu to što je Marija Šerifović u jednoj od prethodnih epizoda "Zvezda Granda" okarakterisala njihovu pesmu kao "mumlanje", devojke su odgovorile:

"Sigurno je da se Mariji nešto neće svideti. Super je, neka kaže, mi volimo da čujemo i pozitivne i negativne kritike. Ona nas je podržavala u Roterdamu, na tome joj hvala. Cenimo svaki komentar, bio negativan ili pozitivan", rekle su one.

1 / 2 Foto: Espreso

Sanja Vučić je na pitanje da li zazire od nabildovanih muškaraca, s obzirom na to da je nedavno raskinula sa jednim takvim, odgovorila:

"Ja nemam tip muškarca, druge stvari dolaze u obzir. Ako mi se nekada svidi napucaniji lik, super, ali sada nisam više u tom fazonu", rekla je Sanja.

Devojke su odgovorile i na jedno škakljivo pitanje - šta bi reklamirale iz Seks šopa?

"Korsete. Nas tri smo fanovi korseta", složile su se one.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.