MAJA I SVEN GRCAJU U SUZAMA: Cimeri ih IZNENADILI prazničnim ručkom, a onda su dobili PORUKE OD PORODICE!
Foto: Kurir Tv

TUŽNO

MAJA I SVEN GRCAJU U SUZAMA: Cimeri ih IZNENADILI prazničnim ručkom, a onda su dobili PORUKE OD PORODICE!

Budući da se Bar ne prati samo u Srbiji, već je regionalni rijaliti, Maja i Sven su od porodica dobili božićne čestike i iznenađenje koje ih je rasplakalo

Objavljeno:

Nakon lude žurke koju je posetiocima Bara u Vlajkovićevoj 8 priredila pevačica Milica Todorović, koja je ujedno i otvorila vrata najposećenijeg kafića u Beogradu, sinoć je usledila još jedna luda žurka.

Atraktivna Maja Kovačević se nedavno potukla sa Ivanom Vranić, posle čega je usledila momentalna diskvalifikacija jer je takvo ponašanje strogo zabranjeno u Baru, a juče, 25. decembra, zajedno sa Svenom Vadljom je slavila Božić.

Budući da se Bar ne prati samo u Srbiji, već je regionalni rijaliti, Maja i Sven su od porodica dobili božićne čestike i iznenađenje koje ih je rasplakalo.

1 / 2 Foto: Kurir Tv

Takođe, njih dvoje su plakali kao kiša nakon što su ih cimeri iznenadili prazničkim ručkom, te su scene potresle i sve gledaoce.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.