"HLADNI STE KAO MUŽ I ŽENA!" Dajana za Espeso otkrila kako je doživela Marijinu kritiku!
Foto: Printscreen

HAOS

"HLADNI STE KAO MUŽ I ŽENA!" Dajana za Espeso otkrila kako je doživela Marijinu kritiku!

Dobili su interesantne komentare

Objavljeno:

Bračni par Dajana i Nemanja Semlekan sinoć su prošli dalje u treći krug takmičenja "Zvezde Granda". Njih dvoje su dobili šest glasova žirija, a mentorka im je Svetlana Ceca Ražnatović.

– Malo ste mi hladni, kao da niste muž i žena – prokomentarisala je Marija Šerifović.

Dajana i Nemanja su se potom zagrlili i nasmejali i time su pokazali da su verovatno samo zbog treme bili pod tenzijom. Ipak, mi smo želeli da čujemo šta lepša polovina iz ovog bračnog para misli o Marijinom komentaru.

– Dugo radimo zajedno i navikli smo da ne budemo mnogo bliski dok smo na poslu. Dobro se uklapamo, slažemo, šalimo, pričamo i smejemo se na svirkama, ali jednostavno mislimo da bi više od toga bilo previše. Taj odnos smo preneli na veliku scenu misleći da je to sasvim okej, ali pošto nas je Marija malo izgrdila, i hvala joj na tome, dobili smo vetar u leđa da pokažemo ljubav koju osećamo jedno prema drugom i ljudima koji nas gledaju i prate - rekla je Dajana za Espreso.

Dragan Stojković Bosanac je imao zamerku na račun Nemanjinog pevanja. Tačnije, kompozitor smatra da Semlekan treba da podigne nivo svog pevanja kako bi bio u rangu svoje supruge. Zanimalo nas je da li to ovom bračnom paru pravi problem, jer ovako se stiče utisak da se Nemanja zbog Dajane provlači kroz takmičenje.

1 / 6 Foto: Printscreen

– Moram da priznam da nam je svaki komentar žirija mnogo važan, da bismo se ubuduće potrudili da primenimo i damo sve od sebe da postignemo što bolji rezultat. Mislim da generalno ne treba da se postavlja pitanje ko je bolji, jer je sve stvar trenutka, psihe, raspoloženja, sreće... Odgovornost je veća samim tim što smo stariji, svesniji, što smo roditelji i pritiska svakako ima u nekoj meri, ali mislim da to jednostavno treba da pretočimo u ljubav i uživamo u poslu koji nas najviše ispunjava, kao i u toj predivnoj sceni na koju jedva čekamo da izađemo - rekla je gospođa Semlekan za naš portal.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.