IZULI GA IZ CIPELA! Zverki iz "Seks i grad" ODUZELI VIŠE OD 12 MILIONA DOLARA ZBOG OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE!
Foto: Profimedia

ŠOK

IZULI GA IZ CIPELA! Zverki iz "Seks i grad" ODUZELI VIŠE OD 12 MILIONA DOLARA ZBOG OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE!

Osim toga, agencija A3 Artist Agency prekinula je saradnju sa glumcem.

Objavljeno:

Plan da "Entertainment Arts Research Inc." otkupi brend tekile "Ambhar", u vlasništvu zvezde "Seksa i grada" Krisa Nota, propao je nakon što su se pojavile optužbe za seksualne napade. Iako on poriče sve optužbe, ugovor težak 12 miliona dolara je, izgleda, propao.

Dogovori koji su započeli još u oktobru prošle godine trebalo je da budu finalizirani prošle nedelje, ali Bernard Rubin, izvršni direktor EARI-ja, za Foks Biznis je izjavio: "U ovom trenutku i s obzirom na težinu optužbi, nema smisla nastavljati s ovim pregovorima."

Kris Not
foto: Profimedia

U nedelju je ugašena i zvanična stranica "Ambhara", a portparoli kompanije nisu komentrisali slučaj. Not je preuzeo većinsko vlasništvo u firmi 2018. i bio je ključan za to da brend dobije nacionalnu distribuciju.

Podsećamo, Peleton je povukao i reklamu sa Notom, a ogradio se i Rajan Rejnolds čija je medijska kompanija "Maximum Effort" učestvovala u nastanku reklame. Osim toga, agencija A3 Artist Agency prekinula je saradnju sa glumcem.

Za sada su dve žene optužile Nota za seksualne napade koji su se dogodili 2004. i 2015., na šta je glumac odgovorio: "Optužbe dolaze od žena koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija, i sve su kategorično neistinite. Ove su mogle biti priče od pre 30 godina ili 30 dana, ali ne uvek znači ne i to je granica koju nikada nisam prešao. Susreti su bili dobrovoljni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme kada su se priče pojavile. Ne mogu sa sigurnošću da kažem zašto se sada pojavljuju, ali ovo znam - nisam napastvovao te žene."

Glumica Zoi Lister-Džons rekla je da se Not ponašao "seksualno neprimereno" tokom snimanja serije "Red i zakon" i da je često bio pijan na snimanju.

Osim toga, Kris Not je otpušten iz serije "Ekvilajzer".

Zverka
foto: printscreen

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.