TAKI POSLAO PISMO MAJI U ZADRUGU A PRODUKCIJA OTKRILA SVE: "Povređuješ ljude koje voliš, radiš stvari KOJE NISU..."
Foto: Printscreen Zadruga

foto

TAKI POSLAO PISMO MAJI U ZADRUGU A PRODUKCIJA OTKRILA SVE: "Povređuješ ljude koje voliš, radiš stvari KOJE NISU..."

Iako joj je jasno stavio do znanja da je tu za nju, ipak nije mogao da prećuti da mu ne prijaju neke stvari koje radi tako transparentno

Objavljeno:

Maja Marinković proslavila je juče u "Zadruzi" krsnu slavu, Svetog Nikolu, a tim povodom joj je otac Taki Marinković osim posluženja za zadrugare poslao i čestitku u kojoj joj je uputio zamerke na račun njenog ponašanja.

Iako joj je jasno stavio do znanja da je tu za nju, ipak nije mogao da prećuti da mu ne prijaju neke stvari koje radi tako transparentno.

1 / 7 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Sine Majo, ovim putem želim da ti čestitam našu slavu Svetog NIkolu i šaljem ti pozitivnu energiju. Znaš vrlo dobro da su moje misli danonoćno uz tebe, da te volim i da si moj svet. U dobru i zlu tata je uvek tu! Znaš da sam uvek uz tebe, ali isto tako, znaš da ne podržavam neprimerene stvari koje radiš. Ne zaboravi da se ti ipak nalaziš na najgledanijoj televiziji na ovim prostorima i da nekim svojim postupcima povređuješ ljude koji te mnogo vole. Budi samo svoja i pametno troši energiju. misli na sebe i tvoju budućnost, koja ti se smeška. Voli te Taki, deda i tvoj mali Leo - glasilo je pismo Majinog oca Takija.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.