POZNATI PEVAČ URADIO NEŠTO ŠTO NIKADA NIKO NIJE: Šokiraće vas način na koji pomaže SIROMAŠNIMA!
Foto: Printscreen/jutjub/grand

bravo

POZNATI PEVAČ URADIO NEŠTO ŠTO NIKADA NIKO NIJE: Šokiraće vas način na koji pomaže SIROMAŠNIMA!

Pardoš će nakon izlaska svoje pesme “Ezoterija” za nekoliko dana pokloniti ugroženoj porodici automobil, te će to isto raditi svakog meseca

Objavljeno:

Pevač koji je nedavno uplovio u estradne vode, javnosti poznat kao Pardoš, muzikom je počeo da se bavi isključivo radi humanitarne akcije. Pardoš je poreklom iz Srbije, a godinama živi i radi u inostranstvu, gde je zahvaljući svom radu i kontaktima obezbedio sebe u svakom smislu.

Svoju finansijsku stabilnost i deo stečenog novca rešio je da uloži u pesme i spotove kako bi se ispromovisao, ali ne zbog sebe već zbog drugih. On na taj način želi da dopre do publike i slušalaca kako bi ljude podstakao da više angažuju humanitarno, baš kao što se on osnovao svoju akciju.

Pardoš će nakon izlaska svoje pesme “Ezoterija” za nekoliko dana pokloniti ugroženoj porodici automobil, te će to isto raditi svakog meseca.

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube

– Pevač poklanja automobile osobama kojima je to neophodno. On se dugo bavi privatnim biznisom u inostranstvu i veoma je uspešan u tome. S obzirom na to da je zaradio dosta novca, prioritet mu je da jak znak pažnje pokloni siromašnima. S druge strane, dosta se razume u muziku i smatra da je to najlakši način da ljudi čuju za njegovu akciju i sve ih podstakne da i drugi to rade. Takođe, on smatra da je trend muzika “mutavo pevanje” pa da i te kako ima dosta doga da pokaže estradi. On se za sada neće javno oglašavati jer ne želi da priča za medije sve dok drugi to ne budu tražili – rekao je izvor za Pink.rs.

Bonus video:

01:59

Prvo dete dobio u 15. godini, sa 33 već ima unučiće, a sad šokirao izjavom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.