PROVALJENI! SLUČAJNOST ILI NAMERA?! Ovo je devojka Viktora Živojinovića! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

opa!

PROVALJENI! SLUČAJNOST ILI NAMERA?! Ovo je devojka Viktora Živojinovića! (FOTO)

Fotografija dokaz!

Objavljeno: 16:20h

Devojka Viktora Živojinovića jedna je od glavnih tema u medijima poslednjih meseci. Otako se pojavila informacija da je počekom jula raskinuo dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, javnost ne prestaje da zanima ko je nova Brenina snajka.

Iako se ni Viktor ni Sandra nisu oglašavali povodom ovih pisanja, proteklih nedelja sve su glasnija šuškanja da je njihova ljubav daleka prošlost, a da je nova devojka Breninog sina mlada pevačica Lena Čolak.

Lena Čolak
foto: Instagram

Viktor ništa nije komentarisao, a kamoli damantovao, a i zašto bi kada je u njegovom ljubavnom životu izgleda sve kako treba. Naime, Bobin i Brenin sin trenutno uživa na Kopaoniku, a na „Instagramu“ redovno objavljuje slike i video zapise sa prelepe planine.

Društvo mu pravi ni manje ni više nego devojka Sandra Miljaković, o čemu svedoče i njene najnovije fotografije takođe nastale na Kopaoniku.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović

Biće da u ljubavnom životu Viktora Živojinovića cvetaju ruže, i da su on i Sandra samo odlučili da vezu zaštite od očiju javnosti I tako privatnost sačuvaju samo za sebe.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.